Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ce a lasat in urma furtuna din Capitala

România Liberă România Liberă,
Ce a lasat in urma furtuna din Capitala

Cinci masini au fost avariate in timpul furtunii din Capitala si 11 copaci au fost doborati de vant, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile. continuă pe România Liberă

Arbori cazuti si masini avariate dupa furtuna din Capitala

Mai multi arbori au fost doborati pe carosabil si autovehicule, in urma vantului puternic si a ploii de miercuri dupa-amiaza din Bucuresti, relateaza Agerpres.

Copaci cazuti dupa furtuna din Capitala (VIDEO)

Mai multi copaci au cazut dupa furtuna care a cuprins Capitala miercuri seara. De asemenea, si un panou publicitar a cazut peste linia de tramvai in zona Doamna Ghica, informeaza B1 TV. Meteorologii au anuntat.

Cinci masini avariate si 11 copaci doborati, in urma furtunii din Bucuresti

Cinci autoturisme au fost avariate in timpul furtunii din Capitala si 11 copaci au fost doborati de vant, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov, Daniel.

Ilie Nastase, operat de urgenta la un spital privat din Capitala. Ce a patit fostul jucator de tenis

Fostul jucator de tenis, Ilie Nastase, a fost operat, miercuri, intr-un spital privat din Capitala, pentru o hernie inghinala.

Ambasada Olandei, comunicat in urma votului din Parlament in cazul premierului Ponta

Ambasada Olandei la Bucuresti transmite in urma votului din Camera Deputatilor ca sustine si crede cu tarie ca toti oamenii sunt egali in fata legii, apreciind ca evolutiile recente din Parlament pun in.

Bilantul furtunii care a maturat Capitala: 11 copaci cazuti si cinci masini avariate

Miercuri, dupa furtuna din Capitala, mai multi pomi si un panou publictar au fost daramati din pricina vantului puternic. De asemenea, cinci autoturisme au fost avariate.

Un autocar care transporta 50 de romani a lovit un parapet pe o autostrada din Italia. Cinci romani au fost raniti

Un autocar care transporta 50 de romani a lovit un parapet si a iesit de pe carosabil pe o atostrada din nordul Italiei, informeaza site-ul local DiarioPartenopeo. it, citat de Mediafax. Autocarul efectua o cursa.

Cererea DNA privind inceperea urmaririi penale a premierului, respinsa in urma votului din Camera Deputatilor. Victor Ponta: Este un rezultat normal (VIDEO)

Camera Deputatilor a respins marti cererea DNA de incepere a urmaririi penale in cazul premierului Victor Ponta pentru conflict de interese, informeaza B1 TV. in acest sens au fost exprimate 231 pentru respingere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )