Libnet.ro
UNICEF

01:05

UE are 507,4 milioane locuitori, cu 100 milioane mai multi decat in 1960. Romania, crestere naturala negativa in 2013

Hotnews Hotnews,
 UE are 507,4 milioane locuitori, cu 100 milioane mai multi decat in 1960. Romania, crestere naturala negativa in 2013

Uniunea Europeana numara 507,4 milioane de locuitori la 1 ianuarie, in crestere datorita sportului natural al populatiei dar, mai ales, migratiei, potrivit primelor estimari demografice publicate joi de biroul european de statistica Eurostat si citate de AFP. continuă pe Hotnews

Politia Romana primeste o noua lovitura. Mai multi agenti sunt acuzati ca au torturat un barbat. Victima s-a ales cu timpanul spart in urma loviturilor

Mai multi oameni ai legii din Galati sunt acuzati ca au torturat un barbat dupa ce l-au luat cu forta din fata blocului. Victima sustine ca a fost tarat la sectie cu catuse la mana pe motiv ca facea .

Efectele experimentelor naziste. Orasul in care se nasc cei mai multi gemeni din intreaga lume

Candido Godoi, o asezare braziliana, aproape de granita cu Argentina, are una dintre cele mai mari incidente de sarcini multiple din lume. Oamenii de stiinta au incercat sa explice statisticile din Terra.

Tarile care cheltuie cei mai multi bani pe mancare. Pe ce loc se afla Romania

In cazul unei secete prelungite care poate genera o crestere alarmanta a preturilor la alimente state precum Pakistan, unde 47,7% din bugetul familiei este alocat mancarii, sunt cele mai impactate. In Romania, 34,2% din cheltuieli este directionat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )