Libnet.ro
UNICEF

01:05

Arest la domiciliu pentru tanarul din Vaslui care a provocat accidentul in urma caruia a murit fiul unui politist

Adevărul Adevărul,
Arest la domiciliu pentru tanarul din Vaslui care a provocat accidentul in urma caruia a murit fiul unui politist

Andrei Gavril, tanarul de 22 de ani din Vaslui, care in noaptea de 18/19 noiembrie 2015 a provocat un teribil accident de circulatie, in urma caruia a murit fiul sefului de post din comuna Stefan cel Mare, a fost plasat in arest la domiciliu. continuă pe Adevărul

Chirurgul din Valcea care si-a atacat un coleg cu un bisturiu, candidat PRM la alegerile din 2012

Chirurgul din Valcea care si-a atacat un coleg cu un bisturiu, candidat PRM la alegerile din 2012 .

Australian Open: Monica Niculescu, prima sportiva din Romania care va juca la Melbourne

Monica Niculescu va fi prima jucatoare din Romania care va evolua la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Monica o va intalni pe Teliana Pereira, din Brazilia, luni dimineata, de la ora 05:00 ora Romaniei).

Constantin Ploscaru, chirurgul valcean care a sarit cu bisturiul la gatul altui medic, plasat in arest la domiciliu

Chirurgul Constantin Ploscaru a fost plasat in arest la domiciliu pentru urmatoarele 29 de zile. Medicul valcean este cercetat pentru tentativa de omor.

Lotul nationalei pentru turneul din Antalya: sase jucatori de la Steaua, cate patru de la Astra si FC Viitorul

Selectionerul Anghel Iordanescu a convocat sase jucatori stelisti si cate patru fotbalisti de la Astra Giurgiu si FC Viitorul, in lotul nationalei care va efectua, intre 25 ianuarie si 6 februarie, un cantonament in Antalya Turcia).

Anghel Iordanescu a anuntat lista jucatorilor convocati pentru cantonamentul din Turcia. Sase stelisti sunt in lot

Selectionerul Anghel Iordanescu a anuntat, luni dupa-amiaza, lista jucatorilor convocati din Liga 1 pentru cantonamentul nationalei programat in Turcia, iar pe aceasta se regasesc si sase jucatori de la Steaua.

Ce a patit preotul din Constanta care a ucis o adolescenta de 15 ani

Fostul preot care a ucis o adolescenta de 15 ani intr-un apartament din Mamaia, in luna aprilie a anului trecut, ramane cu condamnarea la 12 ani de inchisoare, data de Tribunalul Constanta, decizia de luni a .

Victor Ponta a plecat din tara. Care este scopul calatoriei fostului premier

Fostul premier Victor Ponta va fi plecat des din tara, in urmatoarea perioada, in interesul fundatiei pe care a infiintat-o recent: Asociatia Black Sea Regional Cooperation Projects 2020. De altfel, Ponta.

OLX.ro a fost in decembrie cel mai vizitat site din Romania. Site-ul de anunturi a decis sa introduca taxe pentru anunturile din categoria Auto

Site-ul de anunturi OLX. ro a avut un 2015 foarte bun, crescand mult mai ales pe partea de mobile unde au fost in medie 140. 000 descarcari/luna pentru cele trei aplicatii. In total sunt in orice moment aproximativ 4 milioane de anunturi, iar zilnic sunt adaugate cateva zeci de mii de anunturi noi. Recent, OLX. ro a decis sa introduca taxa pentru anunturile din categoria auto, pretul fiind diferit in functie de modul de plata si de numarul de anunturi incluse in pachet.

ELCEN suplimenteaza productia de energie termica pentru gerul din zilele urmatoare

Electrocentrale Bucuresti ELCEN) a pornit un nou bloc termoenergetic de la CTE Sud, pentru a asigura cererea de caldura si apa calda din zilele urmatoare, cand temperaturile vor fi extrem de scazute, potrivit unui comunicat al companiei.

Viata la inaltime a unei tinere din Transilvania, care isi traieste visul la Dubai

Andra Contiu, 27 de ani, a plecat din Romania in urma cu patru ani, dupa ce a absolvit facultatea de alimentatie si turism la Brasov si liceul la Toplita. Spune ca visa inca din facultate sa devina .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2099 seconds )