Libnet.ro
UNICEF

21:30

Argentina - Olanda, reeditarea finalei Cupei Mondiale din 1978

Antena3 Antena3,
Argentina - Olanda, reeditarea finalei Cupei Mondiale din 1978

Argentina si Olanda vor fi adversare in aceasta seara, de la ora 23, la Sao Paulo, in cea de-a doua semifinala a Cupei Mondiale din Brazilia. Un duel clasic in istoria competitiei, cele doua echipe. continuă pe Antena3

Brazilia - Germania, reeditarea finalei Cupei Mondiale din 2002

Pare incredibil, dar singurele echipe cu peste 100 de meciuri la Cupa Mondiala, Brazilia si Germania, s-au intalnit o singura data in istoria de 84 de ani a competitiei. S-a intamplat in urma cu 12 ani, in.

Olanda a invins Costa Rica la penaltyuri si s-a calificat in semifinalele Cupei Mondiale

Olanda este cea de-a patra semifinalista a Cupei Mondiale din Brazilia, dupa ce a invins Costa Rica cu 4-3, in urma loviturilor de departajare, intr-un meci disputat la Salvador. La finalul celor 120 de minute de.

Germania a invins Brazilia cu 7-1 si s-a calificat in finala Cupei Mondiale

Germania este prima finalista a Cupei Mondiale din Brazilia, dupa ce a invins echipa gazda cu un incredibil 7-1 la Belo Horizonte, in prima semifinala a competitiei. Toni Kross si Andre Schurrle, de cate doua.

LIVE TEXT Olanda - Argentina, ora 23.00. Meciul care va da a doua finalista a Cupei Mondiale

Olanda si Argentina disputa, miercuri seara, de la ora 23. 00, cea de a doua semifinala a Cupei Mondiale, urmand ca una dintre ele sa intalneasca Germania in finala de pe Maracana, din 13 iulie. Meciul Olanda - Argentina este inainte de toate unul al orgoliilor, avand in vedere ca multi dintre jucatori sunt rivali in competitiile inter-cluburi din Europa.

Olanda si Argentina lupta pentru cel de-al doilea loc din finala Cupei Mondiale

Cupa Mondiala de fotbal din Brazilia se incheie duminica, 13 iulie, cu finala mare, disputata la Rio de Janeiro. Cea de a doua echipa care va ajunge in marea finala se decide in aceasta seara, de la ora 23. 00, in partida dintre Olanda si Argentina, care are loc pe stadionul din Sao Paulo. Ambele, favorite la castigarea turneului, anunta o lupta crancena, la finalul careia una va pleca acasa.

Olanda este ultima semifinalista a Cupei Mondiale 2014, dupa ce a invins Costa Rica la loviturile de departajare

Selectionata Olandei s-a calificat in faza semifinalelor Cupei Mondiale 2014, sambata, invingand Costa Rica la loviturile de departajare cu scorul de 5-4. Cele doua echipe nu au reusit sa inscrie in.

Castigatoarea Cupei Mondiale va primi trofeul din partea presedintelui brazilian

Presedintele brazilian Dilma Rousseff va fi cea care va inmana trofeul castigatoarei Cupei Mondiale, duminica, dupa ce se va termina finala, scrie AFP. Voi inmana castigatorilor trofeul Cupei Mondiale.

Angela Merkel si presedintele Germaniei, prezenti la finala Cupei Mondiale

Cancelarul Germaniei Angela Merkel si presedintele Joachim Gauck si-au anuntat prezenta la finala Cupei Mondiale de fotbal, dupa ce Germania s-a calificat in ultimul act. Angela Merkel va fi in tribuna oficiala a stadionului Maracana, ea urmand sa faca deplasarea in Brazilia intre 12-14 iulie.

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele Joachim Gauck vor asista la finala Cupei Mondiale

Cancelarul si presedintele Germaniei vor participa, duminica, la finala Cupei Mondiale 2014, care se va disputa la Rio de Janeiro, anunta presedintia bavareza citata de AFP. Presedintele Joachim Gauck si.

Cancelarul si presedintele Germaniei vor asista la finala Cupei Mondiale

Presedintele Joachim Gauck si cancelarul Angela Merkel se vor deplasa in Brazilia in perioada 12-14 iulie. Ei vor asista la finala Cupei Mondiale de la Rio de Janeiro, care va avea loc duminica.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )