Libnet.ro
UNICEF

20:00

Arheologii au descoperit cei mai vechi pantaloni din lume in vestul Chinei

Adevărul Adevărul,
Arheologii au descoperit cei mai vechi pantaloni din lume in vestul Chinei

Cei mai vechi pantaloni din lume au fost descoperiti in vestul Chinei, acestia fiind purtati, potrivit arheologilor, de nomazi din acea zona in urma cu aproximativ 3. 300 de ani, informeaza Science News. continuă pe Adevărul

MISTERUL copilei cu cei mai frumosi OCHI din lume. Ce se va intampla cu ea peste cativa ani

O fotografie cu o fetita creola si cu niste ochi de un albastru atat de intens incat vorbele palesc in fata lor, facea inconjurul lumii si chiar era inclusa in topurile celor mai frumoase fotografii ale anului. Copila.

Top 10: cele mai terifiante poduri din lume

Cele mai terifiante poduri din lume sunt construite la inaltimi care fac concurenta peisajelor din avion si chiar daca sunt sigure, solide, aparent pot parea un pic infricosatoare, scrie weather. com .

SLIDE FOTO Americanii au scris un articol superb despre Halep: Anti-diva. E cea mai gratioasa jucatoare din lume?

In ajunul meciului de astazi, in care noi anticipam o alta lectie de tenis a Simonei Halep, presa serioasa de peste Ocean incepe sa o priveasca in sfarsit ca pe o mare jucatoare. Iar cand americanii vor sa scrie frumos despre sport, o fac printre cel mai frumos din lume.

Cele mai parfumate flori din lume

Florile te incanta cu frumusetea lor, cu diversitatea formelor si culorilor. Daca iti plac florile, cu siguranta ca esti atras si de mireasma lor, fie ca iti place mirosul dulceag sau cel mai exotic. Iata un.

O bacterie pune in pericol una dintre cele mai populare bauturi din lume. incalzirea globala contribuie la disparitia ei

In 24 de ore, intreaga populatie consuma 1,6 miliarde de cesti de cafea. Este cea mai populara bautura dupa apa si ceai. Din punct de vedere financiar, cafeaua este al doilea cel mai tranzactionat bun dupa.

Decizie radicala in tara cu cei mai multi fumatori din Europa. Este total INTERZIS

Rusii nu mai au voie sa fumeze in restaurante, baruri, hoteluri, cluburi si trenuri. O noua lege spune ca localurile sunt obligate sa retraga scrumierele de pe mese si sa afiseze indicatoare cu Fumatul.

VIDEO Pustii lui Gica Hagi merg in Brazilia. Sunt cei mai buni juniori din tara

Micii fotbalisti care se pregatesc la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi din Constanta au castigat Cupa Hagi Danone 2014. Competitia este cea mai importanta pentru copiii cu varste intre 10 si 12 ani. Juniorii vor reprezenta Romania la turneul mondial din Sao Paolo, ce va avea loc in perioada 14-16 noiembrie.

Dineu intre unul din cei mai influenti oameni din Franta si Vladimir Putin. Da, ne-am intalnit

Fostul presedinte al Frantei Nicolas Sarkozy a declarat luni pentru AFP ca s-a intalnit in cursul zilei cu presedintele rus, Vladimir Putin, in Rusia, unde a insotit-o pe sotia sa, cantareata Carla .

Copiii lui Vlad Filat si Vlad Plahotniuc invata in cele mai scumpe scoli din lume

Cei doi copii ai lui Vlad Filat, Tinca si Luca, invata in cea mai scumpa scoala privata din lume, in timp ce colegiul unde isi face studiile feciorul lui Vlad Plahotniuc se afla pe locul cinci din lume, potrivit unei analize.

Lionel Messi este jucatorul cu valoarea de piata cea mai ridicata din lume, fiind de doua ori mai scump decat Cristiano Ronaldo, clasat pe locul doi

Argentinianul Lionel Messi este fotbalistul cel mai scump din lume, fiind evaluat la 216 milioane de euro, potrivit unui studiu al CIES Football Observatory. Desi cvadruplul castigator al Balonului de Aur a inregist.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2537 seconds )