Libnet.ro
UNICEF

21:00

Arhiva SIPA. Monica Macovei sustine ca a decis, in calitate de ministru al Justitiei, sa refuze orice informare venita de la fostul serviciu secret

România Liberă România Liberă,
Arhiva SIPA. Monica Macovei sustine ca a decis, in calitate de ministru al Justitiei, sa refuze orice informare venita de la fostul serviciu secret

Monica Macovei a declarat, sambata, intr-o postare pe Internet, ca ea a decis, in anul 2005, cand era ministru al Justitiei, sa nu mai primeasca nicio informare venita de la SIPA - fostul serviciu secret al Ministerului. continuă pe România Liberă

Monica Macovei: Am decis in 2005, ca ministru, ca la mine sa nu vina nicio informare de la SIPA / Toti ministrii dinaintea mea au primit aceste informari si nimeni nu l-a desfiintat. De ce?

Am decis in 2005, ca ministru, ca la mine sa nu vina nicio informare de la SIPA/DGPA, a scris sambata pe pagina ei de Facebook Monica Macovei, fost ministru al justitiei.

Dana Girbovan, intrebari pentru Monica Macovei despre arhiva SIPA: De unde stie ce contineau notele informative?

Dana Girbovan continua disputa cu fostul ministru al Justitiei, Monica Macovei, adresandu-i public o serie de intrebari referitoare la arhiva SIPA.

Dana Girbovan: Monica Macovei a spus ca Ponta e santajabil cu ajutorul SIPA

Dana Girbovan a vorbit in urma cu scurt timp despre scandalul referitor la arhiva SIPA. Presedintele UNJR este de parere ca este timpul sa se faca lumina in acest caz. Acest subiect.

Monica Macovei, atac la Dana Girbovan: Ar fi regretabil ca un judecator sa fie manipulat sau de rea-credinta

Europarlamentarul Monica Macovei a negat ca ar fi spus in urma cu cativa ani ca 'Victor Ponta este santajabil cu ajutorul informatiilor care se gasesc in arhiva SIPA', asa cum.

Tariceanu sustine ca arhiva SIPA ar trebui distrusa, ca sa nu devina instrument de santaj. Ministrul Justitiei anuntase ca vrea sa desecretizeze arhiva

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat miercuri, la B1 Tv, ca arhiva SIPA ar trebui distrusa, pentru a nu mai exista niciun fel de instrument de santaj impotriva unor judecatori si procurori aflati in activitate.

Dan Andronic si Cristi Danilet, fata in fata in scandalul Arhiva SIPA. Despre vietile private ale magistratilor, calomnii si show-uri in care lumea-si pune poalele-n cap (VIDEO)

Judecatorul Cristi Danilet si jurnalistul Dan Andronic s-au contrat in direct, pe B1 TV, in scandalul legat de arhiva SIPA. in vreme ce Danilet sustine ca arhiva nu ar trebui desecretizata deoa.

Ministrul Justitiei: Voi desecretiza arhiva SIPA in cel mai scurt timp. Sefa Curtii Supreme: Sustin acest demers, dar trebuie facut in mai multe etape

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri dimineata, ca va desecretiza arhiva SIPA in cel mai scurt timp si cu respectarea termenelor si procedurilor legale. Presedinta instantei supreme, Cristina Tarcea, a declarat ca sustine desecretizarea arhivei SIPA, insa acest demers ar trebui facut in mai multe etape, prima fiind inventarierea documentelor.

Ministrul Justitiei: Voi desecretiza arhiva SIPA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri ca va desecretiza arhiva SIPA in cel mai scurt timp. Tudorel Toader a afirmat luni ca nu are cunostinta ca arhiva SIPA ar fi fost copiata, dar,.

Ce nu s-a spus despre arhiva SIPA. Informatii exclusive

Arhiva SIPA a fost lasata fara supraveghere video. in februarie 2007, RA RASIROM a incheiat cu Administratia Nationala a Penitenciarelor din cadrul Ministerului Justitiei un contract de.

Ministrul Justitiei s-a sucit. Tudorel Toader nu stie cand si in ce masura va desecretiza arhiva SIPA, desi cu doar o zi inainte anunta o desecretizare in cel mai scurt timp

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca nu stie cand va fi desecretizata arhiva SIPA deoarece nu stie ce contine. Asta desi, cu doar o zi inainte, anunta ca arhiva va fi desecretizata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )