Libnet.ro
UNICEF

20:30

Dana Girbovan, intrebari pentru Monica Macovei despre arhiva SIPA: De unde stie ce contineau notele informative?

România Liberă România Liberă,
Dana Girbovan, intrebari pentru Monica Macovei despre arhiva SIPA: De unde stie ce contineau notele informative?

Dana Girbovan continua disputa cu fostul ministru al Justitiei, Monica Macovei, adresandu-i public o serie de intrebari referitoare la arhiva SIPA. continuă pe România Liberă

Presedintele UNJR, Dana Girbovan: in arhiva SIPA sunt si cartile de munca ale fostilor ofiteri

Presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania UNJR), Dana Girbovan, a declarat, miercuri, ca in arhiva Serviciului Intern de Protectie si Anticoruptie SIPA) se afla si cartile de munca ale fostilor angajati, care au nevoie de aceste documente pentru dosarele de pensionare.

Dana Girbovan: Monica Macovei a spus ca Ponta e santajabil cu ajutorul SIPA

Dana Girbovan a vorbit in urma cu scurt timp despre scandalul referitor la arhiva SIPA. Presedintele UNJR este de parere ca este timpul sa se faca lumina in acest caz. Acest subiect.

Monica Macovei, atac la Dana Girbovan: Ar fi regretabil ca un judecator sa fie manipulat sau de rea-credinta

Europarlamentarul Monica Macovei a negat ca ar fi spus in urma cu cativa ani ca 'Victor Ponta este santajabil cu ajutorul informatiilor care se gasesc in arhiva SIPA', asa cum.

Dana Girbovan: Daca au existat ofiteri acoperiti ai SIPA printre magistrati, numele acestora trebuie cunoscute

Dana Girbovan, presedintele UNJR, a declarat, pentru Mediafax, ca daca au existat ofiteri acoperiti ai SIPA intre judecatori si procurori, numele acestora trebuie facut cunoscut, in contextul in care ministrul Justitiei anuntase ca va desecretiza arhiva SIPA in cel mai scurt timp.

Arhiva SIPA. Monica Macovei sustine ca a decis, in calitate de ministru al Justitiei, sa refuze orice informare venita de la fostul serviciu secret

Monica Macovei a declarat, sambata, intr-o postare pe Internet, ca ea a decis, in anul 2005, cand era ministru al Justitiei, sa nu mai primeasca nicio informare venita de la SIPA - fostul serviciu secret al Ministerului.

Monica Macovei: Am decis in 2005, ca ministru, ca la mine sa nu vina nicio informare de la SIPA / Toti ministrii dinaintea mea au primit aceste informari si nimeni nu l-a desfiintat. De ce?

Am decis in 2005, ca ministru, ca la mine sa nu vina nicio informare de la SIPA/DGPA, a scris sambata pe pagina ei de Facebook Monica Macovei, fost ministru al justitiei.

Mizele din arhiva SIPA. Trecutul procurorului Ponta ar putea fi desecretizat. Reactia fostului premier: Monica Macovei minte de ingheata apele!

SIPA a atins apogeul puterii intre 2001 si 2004, cand, sub conducerea ofiterului de securitate Marian Ureche si coordonarea ministrului Justitiei Rodica Stanoiu, ea insasi colaborator al Securitatii, ar fi colectat informatii despre viata privata a magistratilor.

Ce nu s-a spus despre arhiva SIPA. Informatii exclusive

Arhiva SIPA a fost lasata fara supraveghere video. in februarie 2007, RA RASIROM a incheiat cu Administratia Nationala a Penitenciarelor din cadrul Ministerului Justitiei un contract de.

Adrian Tutuianu, despre arhiva SIPA: Avem foarte mult de discutat despre ce inseamna stat de drept

Senatorul PSD Adrian Tutuianu a declarat, joi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Targoviste, ca subiectul arhivei SIPA trebuie privit intr-un context mai larg ce contureaza ideea ca in Romania e foarte mult de discutat despre ce inseamna stat de drept si despre limitele in care statul interfereaza cu drepturile si libertatile omului.

Ministrul Justitiei, despre arhiva SIPA: Daca sunt secrete de stat, nu le pot desecretiza eu

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat joi ca nu poate da un termen exact cand ar putea fi desecretizata arhiva SIPA, adaugand ca, atunci cand va avea desfasuratorul tuturor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )