Libnet.ro
UNICEF

13:00

Armata germana va repune in serviciu peste 100 de tancuri, pe fundalul tensiunilor cu Rusia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Armata germana va repune in serviciu peste 100 de tancuri, pe fundalul tensiunilor cu Rusia

Berlinul a anuntat ca intentioneaza sa reintroduca in serviciu 100 dintre tancurile la care a renuntat in urma cu patru ani, ca raspuns fata de tensiunile cu Rusia din cauza crizei din Ucraina, relateaza Deutsche Welle in pagina electronica. continuă pe Ziarul Bursa

Armata germana va repune in serviciu peste 100 de tancuri

Germania va rascumpara si renova peste o suta de tancuri de lupta pentru fortele sale armate, a anuntat sambata Ministerul Apararii de la Berlin, citat de AFP.

Germania intentioneaza sa reintroduca in serviciu 100 de tancuri, pe fundalul tensiunilor cu Rusia

Berlinul a anuntat ca intentioneaza sa reintroduca in serviciu 100 dintre tancurile la care a renuntat in urma cu patru ani, ca raspuns fata de tensiunile cu Rusia din cauza crizei din Ucraina, relateaza Deutsche Welle in pagina electronica.

Germania intentioneaza sa achizitioneze peste 100 de tancuri Leopard 2 suplimentare

Germania intentioneaza sa achizitioneze peste 100 de tancuri Leopard 2 suplimentare, a anuntat vineri un purtator de cuvant al guvenului, in contextul in care Berlinul incearca sa se asigure ca trupele sunt.

Berlinul confirma ca va reintroduce in serviciu 100 de tancuri Leopard 2, la care renuntase in urma cu 4 ani

Berlinul a anuntat ca intentioneaza sa aloce 22 milioane euro pentru a rascumpara 100 de tancuri Leopard 2. Desi nu a fost prezentat un motiv pentru aceasta miscare, se speculeaza ca este un raspuns la tensiunile crescute, provocate de criza din Ucraina, informeaza Deutsche Welle.

Peste 100 de pre-contracte au fost semnate la Salonul Auto Moto 2015

Editia din acest an a Salonului Auto Moto a inregistrat un numar record de vizitatori, masini si motociclete vandute, comparativ cu editiile din anii trecuti. Au fost semnate peste 100 de pre-contracte, iar peste 3. 000 de persoane si-au aratat.

Criza din Ucraina: Armata germana creste numarul tancurilor gata de lupta

Conflictul din Ucraina produce efecte in ceea ce priveste dotarea armatei germane. Conform unor informatii obtinute de Spiegel, Bundeswehr are planuri de crestere a numarului de tancuri Leopard 2 capabile sa intre in actiune in orice moment. Planurile ministerului arata ca tinta este de 328 de tancuri gata de actiune in loc de numarul de 225, in prezent.

Serialul Urzeala Tronurilor/Game of Thrones peste 100.000 de descarcari ilegale pe zi

Episoadele din sezoanele trecute ale serialului Urzeala Tronurilor/ Gam of Thrones, produs de HBO, au generat circa 116. 000 de descarcari ilegale zilnic in ultimele 2 luni, cu peste 50% mai mult fata de 2014, pirateria crescand pe masura ce se apropie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )