Libnet.ro
UNICEF

07:30

Criza din Ucraina: Armata germana creste numarul tancurilor gata de lupta

Hotnews Hotnews,
 Criza din Ucraina: Armata germana creste numarul tancurilor gata de lupta

Conflictul din Ucraina produce efecte in ceea ce priveste dotarea armatei germane. Conform unor informatii obtinute de Spiegel, Bundeswehr are planuri de crestere a numarului de tancuri Leopard 2 capabile sa intre in actiune in orice moment. Planurile ministerului arata ca tinta este de 328 de tancuri gata de actiune in loc de numarul de 225, in prezent. continuă pe Hotnews

UniCredit va majora capitalul subsidiarei din Ucraina cu 250 milioane de dolari

UniCredit SpA, cel mai mare creditor din Europa Centrala si de Est CEE), va majora pentru a doua oara in acest an capitalul subsidiarei sale din Ucraina, unde industria bancara este afectata de dificultatile economice, transmite Bloomberg.

Ucraina: Armata si rebelii prorusi se acuza reciproc de intensificarea atacurilor

Armata ucraineana si rebelii prorusi s-au acuzat reciproc vineri de intensificarea atacurilor in teritoriile separatiste din estul tarii, in pofida unui acord de incetare a focului incheiat in urma cu doua.

Va creste numarul asigurarilor de sanatate in 2015, datorita imbatranirii populatiei

Borkerul de asigurari Stein Bestasig estimeaza ca anul acesta principalele tendinte pe piata sunt de reducere usoara sau stagnare pe asigurari generale, alaturi de o crestere usoara pe asigurari de sanatate si viata, pe baza fenomenului de imbatranire a populatiei, precum si a presiunii din sistemul public de asigurari de sanatate.

Separatistii prorusi din Ucraina ameninta cu parasirea negocierilor de pace

Separatistii prorusi din estul Ucrainei au amenintat marti ca vor parasi negocierile de pace purtate cu guvernul de la Kiev daca nu se formeaza grupuri de lucru pentru aplicarea acordului de la Minsk, transmite.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )