Libnet.ro
UNICEF

09:30

Separatistii prorusi din Ucraina ameninta cu parasirea negocierilor de pace

Antena3 Antena3,
Separatistii prorusi din Ucraina ameninta cu parasirea negocierilor de pace

Separatistii prorusi din estul Ucrainei au amenintat marti ca vor parasi negocierile de pace purtate cu guvernul de la Kiev daca nu se formeaza grupuri de lucru pentru aplicarea acordului de la Minsk, transmite. continuă pe Antena3

Lavrov cere retragerea armelor din Ucraina

Ambele tabere implicate in conflictul din Ucraina si-ar putea retrage de pe linia frontului armele cu calibrul sub 100 de milimetri, alimentand, astfel, sperantele privind un acord de incetare a focului, a declarat astazi ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, citat de Reuters.

Serghei Lavrov: Rusia este favorabila retragerii armelor cu calibrul sub 100 mm din zona demilitarizata din Ucraina

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a apreciat sambata, in timpul unei vizite in Slovacia, ca partile implicate in conflictul din Ucraina ar trebui sa-si retraga din zona tampon prevazuta in acordurile de pace de la Minsk nu doar armamentul greu, ci si armele cu calibrul mai mic de 100 mm, care nu sunt mentionate in respectivul acord.

Ministrul rus de Externe: Exista posibilitatea retragerii armelor cu calibrul sub 100 mm din zona demilitarizata din Ucraina

Seful diplomatiei ruse Serghei Lavrov a declarat sambata, in timpul unei vizite in Slovacia, ca partile implicate in conflictul din Ucraina ar trebui sa-si retraga din zona tampon prevazuta in acordurile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )