Libnet.ro
UNICEF

11:00

Lavrov cere retragerea armelor din Ucraina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lavrov cere retragerea armelor din Ucraina

Ambele tabere implicate in conflictul din Ucraina si-ar putea retrage de pe linia frontului armele cu calibrul sub 100 de milimetri, alimentand, astfel, sperantele privind un acord de incetare a focului, a declarat astazi ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, citat de Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Episcopul roman din Ucraina, amenintat de catre autoritati: Mi-au deschis dosar penal. Vor sa parasesc tara, dar sunt pe pamant roman, nu plec nicaieri!

Episcopul roman din Ucraina, PS Longhin Mihail Jar), a fost unul dintre cei mai critici clerici cu privire la actiunile statului ucrainean si ale partenerilor sai occidentali. Acesta ii sfatuieste pe credinciosi.

Serghei Lavrov: Rusia este favorabila retragerii armelor cu calibrul sub 100 mm din zona demilitarizata din Ucraina

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a apreciat sambata, in timpul unei vizite in Slovacia, ca partile implicate in conflictul din Ucraina ar trebui sa-si retraga din zona tampon prevazuta in acordurile de pace de la Minsk nu doar armamentul greu, ci si armele cu calibrul mai mic de 100 mm, care nu sunt mentionate in respectivul acord.

Ministrul rus de Externe: Exista posibilitatea retragerii armelor cu calibrul sub 100 mm din zona demilitarizata din Ucraina

Seful diplomatiei ruse Serghei Lavrov a declarat sambata, in timpul unei vizite in Slovacia, ca partile implicate in conflictul din Ucraina ar trebui sa-si retraga din zona tampon prevazuta in acordurile.

Pretul pentru retragerea actionarilor din fosta Ceramica - 0,6929 lei/unitate

Actionarii Brikston Construction Solutions Iasi fosta Ceramica- simbol CERE) care doresc sa se retraga din societate vor primi 0,6929 lei/actiune, conform raportului facut de expertul desemnat de Registrul Comertului, in vederea retragerii de la tranzactionare, potrivit unui anunt transmis Bursei de Valori Bucuresti.

ONU: Discutii intre tarile din Golf si Rusia privind un embargo asupra armelor din Yemen

Tarile din Golf au discutat miercuri cu Rusia pentru un proiect de rezolutie care prevede impunerea de sanctiuni economice si un embargo asupra armelor din Yemen, unde coalitia bombardeaza rebelii siiti Houthi, scrie AFP.

Bogdan Olteanu: Criza din Ucraina nu ne-a afectat asa cum estimam initial

Criza geopolitica din estul Europei nu a avut consecinte directe vizibile asupra tarii noastre, a declarat, ieri, viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Bogdan Olteanu, care a spus ca suntem mult mai departe de Ucraina decat o arata geografia.

UniCredit majoreaza din nou capitalul subsidiarei din Ucraina

UniCredit SpA, cea mai mare institutie de credit din Italia, va majora pentru a doua oara in acest an capitalul subsidiarei sale din Ucraina, in conditiile in care sectorul bancar din aceasta tara este afectat de probleme economice.

Separatistii din Ucraina, acuzati ca planuiesc noi bombardamente

Militantii separatisti din Donetk si Lugansk intentioneaza sa bombardeze mijloacele de transport in comun si biserici cu ocazia Pastelui, a anuntat comandantul adjunct al operatiunii antiteroriste din estul Ucrainei, Valentin Fedicev, informeaza Mediafax.

Presedintele belarus sustine implicarea SUA in criza din Ucraina

Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko a pledat pentru participarea directa a Statelor Unite in negocierile privind solutionarea crizei din estul Ucrainei, a anuntat marti Presedintia Belarusului, conform Mediafax.

Raportul socant publicat de UNICEF. 42 de copii, ucisi de explozia minelor de teren din Ucraina

Cel putin 42 de copii au fost ucisi, iar alti 109 grav raniti, incepand din martie 2014, din cauza exploziilor unor mine de teren in estul Ucrainei, a anuntat marti UNICEF, relateaza BBC News Online. Potrivit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )