Libnet.ro
UNICEF

13:30

Bogdan Olteanu: Criza din Ucraina nu ne-a afectat asa cum estimam initial

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bogdan Olteanu: Criza din Ucraina nu ne-a afectat asa cum estimam initial

Criza geopolitica din estul Europei nu a avut consecinte directe vizibile asupra tarii noastre, a declarat, ieri, viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Bogdan Olteanu, care a spus ca suntem mult mai departe de Ucraina decat o arata geografia. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele belarus sustine implicarea SUA in criza din Ucraina

Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko a pledat pentru participarea directa a Statelor Unite in negocierile privind solutionarea crizei din estul Ucrainei, a anuntat marti Presedintia Belarusului, conform Mediafax.

Episcopul roman din Ucraina, amenintat de catre autoritati: Mi-au deschis dosar penal. Vor sa parasesc tara, dar sunt pe pamant roman, nu plec nicaieri!

Episcopul roman din Ucraina, PS Longhin Mihail Jar), a fost unul dintre cei mai critici clerici cu privire la actiunile statului ucrainean si ale partenerilor sai occidentali. Acesta ii sfatuieste pe credinciosi.

Bogdan Olteanu, BNR: Scaderea TVA va incetini pe termen scurt inflatia

Scaderea cotei standard de TVA de la 24% la 20% va duce la incetinirea ratei inflatiei pe termen scurt, insa preturile de consum ar putea creste din nou incepand de anul viitor, odata cu aparitia efectului de baza, a declarat viceguvernatorul BNR.

UniCredit majoreaza din nou capitalul subsidiarei din Ucraina

UniCredit SpA, cea mai mare institutie de credit din Italia, va majora pentru a doua oara in acest an capitalul subsidiarei sale din Ucraina, in conditiile in care sectorul bancar din aceasta tara este afectat de probleme economice.

Bogdan Vintila, demis din functia de selectioner al echipei Under 17 a Romaniei - Zoltan Kovacs, retrogadat din functie

Comisia Tehnica din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a hotarat demiterea antrenorului Bogdan Arges Vintila, dupa ce echipa Under 17 a Romaniei a ratat calificarea la Euro 2015. De asemenea, Zoltan Kovacs coordonatorul loturilor nationale) a fost retrogradat din functie - a jignit mai multi componenti ai nationalei de juniori U17, printre care si Ianis Hagi.

Separatistii din Ucraina, acuzati ca planuiesc noi bombardamente

Militantii separatisti din Donetk si Lugansk intentioneaza sa bombardeze mijloacele de transport in comun si biserici cu ocazia Pastelui, a anuntat comandantul adjunct al operatiunii antiteroriste din estul Ucrainei, Valentin Fedicev, informeaza Mediafax.

Raportul socant publicat de UNICEF. 42 de copii, ucisi de explozia minelor de teren din Ucraina

Cel putin 42 de copii au fost ucisi, iar alti 109 grav raniti, incepand din martie 2014, din cauza exploziilor unor mine de teren in estul Ucrainei, a anuntat marti UNICEF, relateaza BBC News Online. Potrivit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )