Libnet.ro
UNICEF

09:30

Armata ucraineana a cumparat din Marea Britanie 75 de blindate de tip Saxon

B1 B1,
Armata ucraineana a cumparat din Marea Britanie 75 de blindate de tip Saxon

Marea Britanie a vandut Ucrainei un prim lot de 20 de blindate de tipul Saxon, alte 55 de vehicule similare urmand sa fie livrate in curand, a anuntat secretarul Consiliului pentru Securitate Nationala si. continuă pe B1

Masinile autonome au liber pe soselele din Marea Britanie. Cum s-ar putea schimba traficul

Marea Britanie va permite, incepand din vara, testarea masinilor autonome pe drumurile publice, acesta fiind un important pas in dezvoltarea si adoptarea acestor modele. Actiunea insoteste investitii majore facute de guvernul britanic in acest domeniu.

Pompierii din Marea Britanie, ingrijorati dupa premiera 50 Shades of Grey. Care este motivul

Pompierii britanici se asteapta la o crestere a solicitarilor de interventie din partea persoanelor care intampina probleme la scoaterea unor accesorii cum ar fi catusele, dupa premiera din acest week-end a filmului erotic 50 Shades of Grey, relateaza Agerpres.

Miscarea anti-islamizare PEGIDA organizeaza prima manifestatie in Marea Britanie

Miscarea anti-islamizare Patriotii Europeni impotriva Islamizarii Occidentului PEGIDA), organizeaza sambata, la Newcastle, prima sa manifestatie din Marea Britanie, informeaza AFP, citand surse din Politie.

VIDEO Marea Britanie incepe testarea de masini care se conduc singure

In Marea Britanie au fost prezentate primele masini autonome care incep a fi testate in mai multe orase. In primavara, autoritatile vor intocmi un cod de bune practici pentru a decide in ce mod trebuie schimbata legislatia pentru a permite si acestor masini futuriste sa se alature traficului auto. Primele masini au viteze mici si nu arata prea grozav, insa important e ca lucrurile s-au pus in miscare. Alaturi de Regatul Unit, Germania si Suedia sunt tarile europene cel mai avasate in domeniu.

SUA si Marea Britanie si-au inchis ambasadele din Yemen

Statele Unite ale Americii si Marea Britanie si-au inchis ambasadele in Yemen si au evacuat angajatii celor doua misiuni diplomatice, precum si familiile lor pe fondul cresterii insecuritatii in aceasta tara, conform AFP, informeaza Agerpres.

Doi romani, cautati de Interpol. Au amenintat ca vor DECAPITA elevele unei scoli militare din Marea Britanie

Doi cetateni romani au fost dati in urmarire, prin Interpol, de autoritatile britanice, care-i acuza ca au amenintat cu decapitarea elevele unei scoli militare. Incidentul s-a produs la 21 ianuarie dar.

Oficial ucrainean: Marea Britanie a livrat 20 de vehicule blindate Ucrainei si va mai trimite alte 55

Un lot de 20 de vehicule blindate britanice de tip Saxon a fost livrat Ucrainei, iar restul de 55 de vehicule urmeaza sa soseasca in tara in curand, a anuntat secretarul Consiliului National ucrainean pentru.

Cum e Romania mai buna decat Marea Britanie si Germania multumita Internetului

Romania a fost, in ultimii ani, in topul tarilor cu cel mai rapid Internet, dar nu si in ceea ce priveste acoperirea conexiunii de noua generatie. De-a lungul anului trecut, tara noastra a recuperat si acum a ajuns sa fie in top 5 tari din Europa. Lituania domina acest domeniu, iar Germania nu este niciunde in top.

VIDEO Un paramedic din Marea Britanie a fost condamnat dupa ce a privit impasibil cum un barbat suferea un infarct in fata sa

Un paramedic din Marea Britanie a fost condamnat pentru ca nu si-a facut datoria dupa ce un barbat s-a prabusit in fata spitalului in urma unui infarct, scrie BBC. Carl Cope, in varsta de 47 de ani, a murit dupa ce a acuzat dureri in piept in curtea spitalului Walsall's Manor, in iunie 2012.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )