Libnet.ro
UNICEF

11:00

Oficial ucrainean: Marea Britanie a livrat 20 de vehicule blindate Ucrainei si va mai trimite alte 55

Antena3 Antena3,
Oficial ucrainean: Marea Britanie a livrat 20 de vehicule blindate Ucrainei si va mai trimite alte 55

Un lot de 20 de vehicule blindate britanice de tip Saxon a fost livrat Ucrainei, iar restul de 55 de vehicule urmeaza sa soseasca in tara in curand, a anuntat secretarul Consiliului National ucrainean pentru. continuă pe Antena3

Armata ucraineana a cumparat din Marea Britanie 75 de blindate de tip Saxon

Marea Britanie a vandut Ucrainei un prim lot de 20 de blindate de tipul Saxon, alte 55 de vehicule similare urmand sa fie livrate in curand, a anuntat secretarul Consiliului pentru Securitate Nationala si.

Miscarea anti-islamizare PEGIDA organizeaza prima manifestatie in Marea Britanie

Miscarea anti-islamizare Patriotii Europeni impotriva Islamizarii Occidentului PEGIDA), organizeaza sambata, la Newcastle, prima sa manifestatie din Marea Britanie, informeaza AFP, citand surse din Politie.

Masinile autonome au liber pe soselele din Marea Britanie. Cum s-ar putea schimba traficul

Marea Britanie va permite, incepand din vara, testarea masinilor autonome pe drumurile publice, acesta fiind un important pas in dezvoltarea si adoptarea acestor modele. Actiunea insoteste investitii majore facute de guvernul britanic in acest domeniu.

VIDEO Marea Britanie incepe testarea de masini care se conduc singure

In Marea Britanie au fost prezentate primele masini autonome care incep a fi testate in mai multe orase. In primavara, autoritatile vor intocmi un cod de bune practici pentru a decide in ce mod trebuie schimbata legislatia pentru a permite si acestor masini futuriste sa se alature traficului auto. Primele masini au viteze mici si nu arata prea grozav, insa important e ca lucrurile s-au pus in miscare. Alaturi de Regatul Unit, Germania si Suedia sunt tarile europene cel mai avasate in domeniu.

SUA si Marea Britanie si-au inchis ambasadele din Yemen

Statele Unite ale Americii si Marea Britanie si-au inchis ambasadele in Yemen si au evacuat angajatii celor doua misiuni diplomatice, precum si familiile lor pe fondul cresterii insecuritatii in aceasta tara, conform AFP, informeaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )