Libnet.ro
UNICEF

05:00

Armata ucraineana isi retrage armamentul greu din Mariupol

Adevărul Adevărul,
Armata ucraineana isi retrage armamentul greu din Mariupol

Armata ucraineana intentioneaza sa retraga echipamentele militare grele din zona orasului Mariupol, situat pe litoralul Marii Azov, in cadrul procesului demilitarizarii, informeaza site-ul agentiei Interfax Ucraina. continuă pe Adevărul

Armata ucraineana va retrage armamentul greu din zona Mariupol

Armata ucraineana intentioneaza sa retraga echipamentele militare grele din zona orasului Mariupol, situat pe litoralul Marii Azov, in cadrul procesului demilitarizarii. Crearea unei zone demilitarizate.

Ucraina retrage armamentul greu din orasul Mariupol

Armata ucraineana isi va retrage echipamentele militare grele din zona orasului Mariupol, situat pe litoralul Marii Azov, in cadrul procesului demilitarizarii.

Kievul anunta intentia de a retrage armele grele din Mariupol, ca parte a unui proces de demilitarizare

Echipamentele grele vor fi retrase din zona orasului Mariupol, situat pe litoralul Marii Azov, ca parte a unui proces de demilitarizare, daca va fi necesar, a declarat, marti, purtatorul de cuvat ucrainean pentru.

Franklin Templeton isi lichideaza fondul regional din Rusia

Dupa 20 de ani de prezenta pe piata rusa, Franklin Templeton Investment Fund isi lichideaza fondul regional din Rusia, potrivit Bloomberg, care il citeaza pe seful fondului, Mark Mobius.

Dupa ce a ajuns la coada clasamentului, Credit Europe Bank isi retrage brokerii de pe bursa

Consiliul de Administratie al Bursei de Valori Bucuresti BVB) a aprobat cererea Credit Europe Bank Romania) de retragere a calitatii sale de Participant la sistemul de tranzactionare al BVB si radierea din Registrul Participantilor, potrivit unui.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )