Libnet.ro
UNICEF

05:30

Armata ucraineana va retrage armamentul greu din zona Mariupol

Antena3 Antena3,
Armata ucraineana va retrage armamentul greu din zona Mariupol

Armata ucraineana intentioneaza sa retraga echipamentele militare grele din zona orasului Mariupol, situat pe litoralul Marii Azov, in cadrul procesului demilitarizarii. Crearea unei zone demilitarizate. continuă pe Antena3

Ucraina retrage armamentul greu din orasul Mariupol

Armata ucraineana isi va retrage echipamentele militare grele din zona orasului Mariupol, situat pe litoralul Marii Azov, in cadrul procesului demilitarizarii.

Armata ucraineana isi retrage armamentul greu din Mariupol

Armata ucraineana intentioneaza sa retraga echipamentele militare grele din zona orasului Mariupol, situat pe litoralul Marii Azov, in cadrul procesului demilitarizarii, informeaza site-ul agentiei Interfax Ucraina.

Kievul anunta intentia de a retrage armele grele din Mariupol, ca parte a unui proces de demilitarizare

Echipamentele grele vor fi retrase din zona orasului Mariupol, situat pe litoralul Marii Azov, ca parte a unui proces de demilitarizare, daca va fi necesar, a declarat, marti, purtatorul de cuvat ucrainean pentru.

Statele din zona euro ar trebui sa poata intra in faliment

Consiliul inteleptilor din Germania - alcatuit din cei mai buni economisti ai tarii, care sfatuiesc Guvernul de la Berlin - s-a declarat in favoarea crearii unui mecanism de insolventa suveran pentru statele din zona euro, prin care acestea pot, in ultima instanta, sa paraseasca blocul monetar, transmite Reuters, conform Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )