Libnet.ro
UNICEF

07:30

Statele din zona euro ar trebui sa poata intra in faliment

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Statele din zona euro ar trebui sa poata intra in faliment

Consiliul inteleptilor din Germania - alcatuit din cei mai buni economisti ai tarii, care sfatuiesc Guvernul de la Berlin - s-a declarat in favoarea crearii unui mecanism de insolventa suveran pentru statele din zona euro, prin care acestea pot, in ultima instanta, sa paraseasca blocul monetar, transmite Reuters, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

De ce vrea inca Romania in Zona Euro

Criza din Grecia nu a desfiintat interesul Romaniei pentru euro, dar a declansat speculatii potrivit carora alte tari europene se vor gandi de doua ori inainte de a se alatura uniunii celor 19 zari din Zona Euro, scrie The World Post, o coproductie Huffington Post si Bergruen Institute, potrivit Economica. net.

Christine Lagarde: Redresarea economiei mondiale este fragila si exista riscuri globale la orizont. Zona euro a depasit perioada dificila

Redresarea economiei mondiale este fragila si exista riscuri globale la orizont, a avertizat miercuri directorul general al FMI, Christine Lagarde, aceasta subliniind ca zona euro a depasit perioada dificila, in.

Armata ucraineana va retrage armamentul greu din zona Mariupol

Armata ucraineana intentioneaza sa retraga echipamentele militare grele din zona orasului Mariupol, situat pe litoralul Marii Azov, in cadrul procesului demilitarizarii. Crearea unei zone demilitarizate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )