Libnet.ro
UNICEF

09:30

Armata ucraineana a ocupat zona prabusirii avionului malaezian

România Liberă România Liberă,
Armata ucraineana a ocupat zona prabusirii avionului malaezian

Fortele ucrainene au intrat luni in mai multe orase situate in apropiere de locul prabusirii avionului malaezian, aflate pana in prezent sub controlul separatistilor prorusi, potrivit unui anunt al Armatei, care a precizat ca a preluat controlul asupra unei zone strategice din proximitate. continuă pe România Liberă

Ucraina: Luptele intense impiedica expertii internationali sa ajunga la locul unde s-a prabusit aeronava Boeing. Armata ucraineana castiga teren in estul tarii

Fortele ucrainene au patruns luni in mai multe localitati aflate in mainile insurgentilor, in apropierea locului prabusirii avionului Boeing 777, si pe care acum le controleaza partial, dar expertii olandezi si australieni nu au putut ajunge la ramasitele aeronavei, din cauza luptelor din zona, scrie AFP.

Ucraina: Expertii internationali isi anuleaza deplasarea la locul prabusirii avionului malaysian, din cauza violentelor

Politistii neinarmati olandezi si australieni prezenti in estul Ucrainei si-au anulat duminica deplasarea la locul prabusirii avionului Malaysia Airlines, din cauza confruntarilor intre rebelii prorusi si trupele ucrainene care au lc in zona, a indicat un responsabil al misiunii OSCE la fata locului, citat de Reuters.

Expertii olandezi si australieni care mergeau la locul prabusirii avionului malaysian, intorsi din drum de explozii

Expertii medico-legali si politistii veniti din Olanda si Australia pentru a merge la locul prabusirii avionului Malaysia Airlines in estul Ucrainei s-au intors din drum din motive de securitate, din cauza unor explozii care s-au auzit in apropiere,.

Ancheta judiciara in cazul prabusirii avionului Air Algerie

O ancheta judiciara, pentru infractiunea de omor involuntar, a fost demarata de autoritatile din Mali in cazul prabusirii avionului Air Algerie, imediat dupa descoperirea epavei, informeaza Mediafax.

Zborul MH17. Premierul olandez Mark Rutte sustine ca o misiune militara internationala la locul prabusirii avionului nu este realista

Premierul olandez Mark Rutte a declarat, duminica, la Haga, ca o misiune militara internationalain estul ucrainei, la locul prabusirii avionului nu este realista, informeaza Mediafax.

Care este cauza prabusirii avionului Air Algerie. Aceasta este cea mai probabila ipoteza

Conditiile meteorologice constituie ipoteza cea mai probabila pentru explicarea prabusirii avionului Air Algerie in Mali, Parisul excluzand de la inceput posibilitatea unui tir de la sol, extrem de .

VIDEO Primele imagini de la locul prabusirii avionului Air Algerie: resturile aeronavei, imprastiate pe o suprafata mare

Avionul Air Algerie s-a prabusit intr-o zona desertica din nordul Mali, iar resturile acestuia sunt imprastiate pe o suprafata mare, dovada a violentei impactului, potrivit unei inregistrari video realizate de soldati burkinabezi si difuzata de postul de televiziune France 2, relateaza AFP.

Jurnalist britanic, retinut si batut de armata ucraineana

Fortele armate ucrainene au luat ostatic si au batut un jurnalist britanic, corespondent al postului Russia Today, controlat de Moscova, potrivit unui anunt al statiei TV.

Trei zile de doliu in Franta, in urma prabusirii avionului Air Algerie in Mali

Presedintia Frantei a anuntat ca steagurile de pe cladirile publice din Franta vor fi or fi coborate in berna incepand de luni, timp de trei zile, in semn de doliu dupa prabusirea avionului Air Algerie in Mali, informeaza Mediafax.

Trei zile de doliu in Franta, in urma prabusirii avionului Air Algerie in Mali

Drapelele vor fi coborate in berna incepand de luni, timp de trei zile, la toate cladirile publice din Franta, in semn de doliu dupa prabusirea avionului Air Algerie in Mali, a anuntat presedintia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )