Libnet.ro
UNICEF

09:30

Expertii olandezi si australieni care mergeau la locul prabusirii avionului malaysian, intorsi din drum de explozii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Expertii olandezi si australieni care mergeau la locul prabusirii avionului malaysian, intorsi din drum de explozii

Expertii medico-legali si politistii veniti din Olanda si Australia pentru a merge la locul prabusirii avionului Malaysia Airlines in estul Ucrainei s-au intors din drum din motive de securitate, din cauza unor explozii care s-au auzit in apropiere,. continuă pe Wall-Street Ro

Ucraina: Expertii internationali isi anuleaza deplasarea la locul prabusirii avionului malaysian, din cauza violentelor

Politistii neinarmati olandezi si australieni prezenti in estul Ucrainei si-au anulat duminica deplasarea la locul prabusirii avionului Malaysia Airlines, din cauza confruntarilor intre rebelii prorusi si trupele ucrainene care au lc in zona, a indicat un responsabil al misiunii OSCE la fata locului, citat de Reuters.

Zborul MH17. Premierul olandez Mark Rutte sustine ca o misiune militara internationala la locul prabusirii avionului nu este realista

Premierul olandez Mark Rutte a declarat, duminica, la Haga, ca o misiune militara internationalain estul ucrainei, la locul prabusirii avionului nu este realista, informeaza Mediafax.

Care este cauza prabusirii avionului Air Algerie. Aceasta este cea mai probabila ipoteza

Conditiile meteorologice constituie ipoteza cea mai probabila pentru explicarea prabusirii avionului Air Algerie in Mali, Parisul excluzand de la inceput posibilitatea unui tir de la sol, extrem de .

VIDEO Primele imagini de la locul prabusirii avionului Air Algerie

Autoritatile din Algeria au revenit asupra informatiilor anuntate ieri privind existenta unui roman in avionul Air Algerie, care s-a prabusit ieri dimineata si nu se stie cu exactitate daca un cetatean al Romaniei s-a aflat in avion, informeaza Ministerul Afacerilor Externe.

Expertii olandezi si australieni s-au intors din drum in Ucraina, din motive de securitate

Expertii medico-legali si politistii olandezi si australieni, care voiau sa mearga luni dimineata la locul prabusirii avionului ce efectua zborul MH17 s-au intors din drum din motive de securitate. Acestia.

VIDEO Primele imagini de la locul prabusirii avionului Air Algerie: resturile aeronavei, imprastiate pe o suprafata mare

Avionul Air Algerie s-a prabusit intr-o zona desertica din nordul Mali, iar resturile acestuia sunt imprastiate pe o suprafata mare, dovada a violentei impactului, potrivit unei inregistrari video realizate de soldati burkinabezi si difuzata de postul de televiziune France 2, relateaza AFP.

Ucraina: Tiruri de artilerie in apropiere de locul prabusirii zborului MH17. Expertii internationali isi anuleaza deplasarea in zona/ Kievul acuza rebelii ca nu permit accesul

Tiruri de artilerie au fost auzite, duminica, la circa un kilometru distanta de locul prabusirii avionului Malaysia Airlines in estul Ucrainei, o zona aflata sub controlul separatistilor pro-rusi, a relatat un fotoreporter AFP. UPDATE: Kievul acuza rebelii ca nu permit accesul la locul prabusirii avionului.

Ucraina: Confruntari armate in apropiere de locul prabusirii zborului MH17. Expertii internationali isi anuleaza deplasarea in zona

Tiruri de artilerie au fost auzite, duminica, la circa un kilometru distanta de locul prabusirii avionului Malaysia Airlines in estul Ucrainei, o zona aflata sub controlul separatistilor pro-rusi, a relatat un fotoreporter AFP.

Armata ucraineana a ocupat zona prabusirii avionului malaezian

Fortele ucrainene au intrat luni in mai multe orase situate in apropiere de locul prabusirii avionului malaezian, aflate pana in prezent sub controlul separatistilor prorusi, potrivit unui anunt al Armatei, care a precizat ca a preluat controlul asupra unei zone strategice din proximitate.

Ancheta judiciara in cazul prabusirii avionului Air Algerie

O ancheta judiciara, pentru infractiunea de omor involuntar, a fost demarata de autoritatile din Mali in cazul prabusirii avionului Air Algerie, imediat dupa descoperirea epavei, informeaza Mediafax.

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )