Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ucraina: Confruntari armate in apropiere de locul prabusirii zborului MH17. Expertii internationali isi anuleaza deplasarea in zona

Hotnews Hotnews,
 Ucraina: Confruntari armate in apropiere de locul prabusirii zborului MH17. Expertii internationali isi anuleaza deplasarea in zona

Tiruri de artilerie au fost auzite, duminica, la circa un kilometru distanta de locul prabusirii avionului Malaysia Airlines in estul Ucrainei, o zona aflata sub controlul separatistilor pro-rusi, a relatat un fotoreporter AFP. continuă pe Hotnews

Ucraina: Tiruri de artilerie in apropiere de locul prabusirii zborului MH17. Expertii internationali isi anuleaza deplasarea in zona/ Kievul acuza rebelii ca nu permit accesul

Tiruri de artilerie au fost auzite, duminica, la circa un kilometru distanta de locul prabusirii avionului Malaysia Airlines in estul Ucrainei, o zona aflata sub controlul separatistilor pro-rusi, a relatat un fotoreporter AFP. UPDATE: Kievul acuza rebelii ca nu permit accesul la locul prabusirii avionului.

Ucraina: Tituri de artilerie, trase in apropiere de locul prabusirii zborului MH17

Tiruri de artilerie se auzeau duminica la aproximativ un kilometru de locul unde s-a prabusit avionul malaysian care efectua zborul MH17, in estul Ucrainei, intr-o zona aflata sub controlul separatistilor.

40 jandarmi neinarmati vor fi trimiti de Olanda la locul prabusirii zborului MH13

Olanda va trimite 40 de jandarmi neinarmati la locul prabusirii zborului MH17 al companiei Malaysia Airlines in Ucraina, pentru stabilizarea zonei, a anuntat joi premierul Mark Rutte. Guvernul examineaza.

Olanda trimite 40 de jandarmi neinarmati la locul catastrofei aviatice din Ucraina

Olanda va trimite 40 de jandarmi neinarmati la locul prabusirii zborului MH17, al companiei Malaysia Airlines in Ucraina, pentru stabilizarea zonei, a anuntat joi premierul Mark Rutte, citat de AFP.

Tragedia zborului MH17: doi australieni au vizitat locul ]n care a murit fiica lor

Un cuplu australian, a carei unica fiica era pasagera a zborului MH17, a vizitat sambata locul unde s-a prabusit avionul malaysian, intr-o zona aflata sub controlul separatistilor prorusi, in estul Ucrainei.

Zborul MH17. Premierul olandez Mark Rutte sustine ca o misiune militara internationala la locul prabusirii avionului nu este realista

Premierul olandez Mark Rutte a declarat, duminica, la Haga, ca o misiune militara internationalain estul ucrainei, la locul prabusirii avionului nu este realista, informeaza Mediafax.

Separatistii prorusi au predat un VAGON cu bunuri personale ale victimelor zborului MH17

Un vagon cu bunuri personale ale victimelor zborului MH17 a fost predat autoritatilor olandeze, a anuntat duminica un lider ai insurgentilor separatisti prorusi din estul Ucrainei, relateaza AFP, conform.

Rusia sustine ca SUA nu detin dovezi privind implicarea separatistilor in prabusirea zborului MH17

Statele Unite nu au prezentat nicio dovada privind implicarea separatistilor in prabusirea zborului MH17 in estul Ucrainei, a acuzat, joi, adjunctul ministrului rus al Apararii, Anatoli Antonov, informeaza AFP,.

Anchetatorii olandezi spun ca nu exista dovezi de alterare a cutiilor negre apartinand zborului MH17

Anchetatorii olandezi care examineaza cutiile negre ale zborului MH17 spune ca nu au gasit nicio dovada de alterare a dispozitivului care inregistreaza conversatiile purtate in cabina pilotilor, scrie AFP.

Ucraina: Expertii internationali isi anuleaza deplasarea la locul prabusirii avionului malaysian, din cauza violentelor

Politistii neinarmati olandezi si australieni prezenti in estul Ucrainei si-au anulat duminica deplasarea la locul prabusirii avionului Malaysia Airlines, din cauza confruntarilor intre rebelii prorusi si trupele ucrainene care au lc in zona, a indicat un responsabil al misiunii OSCE la fata locului, citat de Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )