Libnet.ro
UNICEF

09:00

Tragedia zborului MH17: doi australieni au vizitat locul ]n care a murit fiica lor

România Liberă România Liberă,
Tragedia zborului MH17: doi australieni au vizitat locul ]n care a murit fiica lor

Un cuplu australian, a carei unica fiica era pasagera a zborului MH17, a vizitat sambata locul unde s-a prabusit avionul malaysian, intr-o zona aflata sub controlul separatistilor prorusi, in estul Ucrainei. continuă pe România Liberă

AUDIO Cine este Diavolul, rusul pe care serviciile secrete din Ucraina il acuza pentru tragedia zborului MH17

Serviciile secrete ucrainene au dat publicitatii inregistrarea unei conversatii telefonice dintre doi separatisti, cu doua minute inainte ca avionul Boeing 777 care apartinea companiei Malaysia Airlines sa fie doborat.

Ramasite umane in estul Ucrainei, la noua zile de la doborarea zborului MH17 (VIDEO)

Ramasite umane se afla in continuare, in locul in care zborul MH17 s-a prabusit, la noua zile de la tragedie, a afirmat, sambata, premierul australian Tony Abbott, citat de AFP. Potrivit dovezilor.

Cutiile negre ale zborului MH17 Malaysia Airlines au ajuns pe mainile anchetatorilor olandezi

Anchetatorii olandezi au primit cutiile negre ale zborului MH17, a anuntat Ministerul olandez alAfacerilor Externe. Cutiile negre ale zborului MH17 au fost transmise anchetatorilor olandezi de la Biroul de Secur.

Anchetatorii olandezi spun ca nu exista dovezi de alterare a cutiilor negre apartinand zborului MH17

Anchetatorii olandezi care examineaza cutiile negre ale zborului MH17 spune ca nu au gasit nicio dovada de alterare a dispozitivului care inregistreaza conversatiile purtate in cabina pilotilor, scrie AFP.

Rusia sustine ca SUA nu detin dovezi privind implicarea separatistilor in prabusirea zborului MH17

Statele Unite nu au prezentat nicio dovada privind implicarea separatistilor in prabusirea zborului MH17 in estul Ucrainei, a acuzat, joi, adjunctul ministrului rus al Apararii, Anatoli Antonov, informeaza AFP,.

Oficialii australieni spun ca multe cadavre au ramas la locul prabusirii zborului MH17

Suntem absolut siguri ca sunt corpurile a 200 de persoane diferite in tren, a explicat Jan Tuinder, seful delegatiei olandeze in Ucraina, in timpul unei conferinte de presa la Harkov. Unde sunt celelalte? Acest lucru va face parte din investigatiile urmatoare, care vor avea loc in Olanda, a adaugat el.

Subiectele zilei: Povestea miliardarului filantrop care viseaza la refacerea Imperiul Rus, acuzat ca finanteaza actiunile separatistilor din Ucraina; Fiscul i-a luat lui Borcea 1,2 milioane de dolari. Fratii Becali au scapat: 0 lei; Marii absenti de la C

Cine este Diavolul, rusul pe care serviciile secrete din Ucraina il acuza pentru tragedia zborului MH17. Serviciile secrete ucrainene au dat publicitatii inregistrarea unei conversatii telefonice dintre doi separatisti, cu doua minute inainte. Refugiat in Romania: In Siria ne taia capul pe loc, aici murim incet. Izgoniti de razboiul care le dezbina tara, refugiati sirieni si repatriati romani cauta salvarea in Romania. Aici gasesc insa o ambasada ostila, un ajutor infim din partea statului.

Experti britanici au inceput sa extraga date din cutiile negre ale zborului MH17

Experti din cadrul Biroului britanic de ancheta AAIB au inceput miercuri dupa-amiaza sa extraga datele din cele doua cutii negre ale cursei MH17 care s-a prabusit joi in estul Ucrainei doborat de o.

Se extrag date din cutiile negre ale zborului MH17: Vor alimenta ancheta internationala

Experti din cadrul Biroului britanic de ancheta AAIB au inceput miercuri dupa-amiaza sa extraga datele din cele doua cutii negre ale avionului care efectua zborul MH17 si care s-a prabusit joi in estul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )