Libnet.ro
UNICEF

06:00

Arme ILEGALE, descoperite de politie in casa unui vanator din Carei.

România Liberă România Liberă,
Arme ILEGALE, descoperite de politie in casa unui vanator din Carei.

Doua arme letale cu luneta, doua arme neletale, praf de pusca, mii de alice, cartuse si proiectile au fost descoperite in casa unui barbat din Carei. Toate erau detinute ilegal. Barbatul, vanator de meserie, avea permis doar pentru o arma de vanatoare. Vanatorul a impuscat un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Potrivit unui comunicat al IGPR, politistii din Satu Mare au efectuat doua perchezitii domiciliare si au ridicat mai multe arme si munitii, detinute . continuă pe România Liberă

Descoperire uimitoare a unui tata din Vaslui: cureaua e buna si pentru tinut pantalonii

Spaguieste romaneste! BNR initiaza campania de promovare a spagii in lei, in loc de euro sau dolariAsa da! Un cocalar si-a pus tapiterie cu Rapirea din Serai in masinaDescoperire uimitoare a unui tata din Vaslui: cureaua e buna si pentru tinut pantaloniiLuat de valul inscrierilor la facultate, Dan Voiculescu a depus si el un dosarBuzdugan si Morar lanseaza o aplicatie de smartphone care te anunta cand ei iti fura o gluma.

Jaf la o casa de amanet din Iasi: Hotii au furat o caseta cu bani si bijuterii

O casa de amanet din Iasi a fost jefuita, in cursul noptii de marti spre miercuri. Hotii au furat o caseta de valori in care se aflau circa 4. 000 de lei si bijuterii din aur. O angajata a gasit usa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )