Libnet.ro
UNICEF

01:05

Arsenie Boca si Securitatea. Cea mai cutremuratoare ruga, in celula - Sfantul Ardealului a disparut cateva clipe chiar in fata tortionarilor, spre groaza acestora

Adevărul Adevărul,
Arsenie Boca si Securitatea. Cea mai cutremuratoare ruga, in celula - Sfantul Ardealului a disparut cateva clipe chiar in fata tortionarilor, spre groaza acestora

Activitatea preotului Arsenie Boca a starnit interes Securitatii. A fost anchetat si arestat de mai multe ori, inlaturat apoi de la Manastirea Brancoveanu si de la Manastirea Prislop si, in final, obligat sa renunte la preotie. continuă pe Adevărul

Stefan Popa Popas cere BOR sa-l canonizeze pe Arsenie Boca: Nu se poate ca Stefan cel Mare, varsatorul de sange nevinovat, sa fie facut sfant. Iar cel mai mare sfant din Romania, nu

Artistul Stefan Popa Popas cere mai marilor Bisericii Ortodoxe Romane sa il canonizeze pe parintele Arsenie Boca, pe care il considera cel mai mare sfant al ortodoxiei.

Premiile Gopo 2015: Ofelia Popii si Florin Piersic Jr., premii cea mai puna actrita si cel mai bun actor

Ofelia Popii a castigat premiul pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal, pentru interpretarea din filmul Q. D, la cea de-a noua editie a galei Gopo, care are loc luni seara, la Sala Studio a Teatrului National Bucuresti TNB), informeaza Mediafax.

Premiile Gopo 2015: Ofelia Popii si Florin Piersic Jr., premii pentru cea mai buna actrita si cel mai bun actor

Ofelia Popii a castigat premiul pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal, pentru interpretarea din filmul Q. D, la cea de-a noua editie a galei Gopo, care are loc luni seara, la Sala Studio a Teatrului National Bucuresti TNB), informeaza Mediafax.

Cea mai rara orhidee din lume

Extrem de frumoase si de gingase, cu un colorit aparte, multe specii de orhidee se numara printre cele mai rare flori din lume. Orhideea fantoma Epipogium Aphyllum) este insa cea mai rara orhidee din lume si face parte si din flora Romaniei, fiind protejata prin lege.

B1 TV, cea mai citata sursa media in presa scrisa (VIDEO)

Stirile B1 TV conteaza. Postul nostru de televiziune este cea mai citata sursa media in presa scrisa. Potrivit mediaTRUST, B1 TV conduce topul general cu 131 de mentiuni in articolele care au aparut in perioada.

Cea mai ieftina masina din lume: Costa 1.700 de dolari si ti-o faci acasa in 5 zile (VIDEO)

Chinezii vin cu cea mai ieftina varianta de masina: este printata 3D si costa doar 1. 700 de dolari. Piesele ajung la jumatate din pret, restul inseamna costul cu motorul electric si profitul brut al celor doi.

Emma Watson, cea mai importanta femeie a lumii

Succes dupa succes pentru Emma Watson. Daca mereu se afla in topul elegantei, acum actrita britanica a fost aleasa cea mai importanta femeie a lumii de catre siteul AskMen.

GALA GOPO 2015: Closer to the Moon, de Nae Caranfil - cel mai bun film, Florin Piersic Jr. - cel mai bun actor in rol principal, Ofelia Popii - cea mai buna actrita in rol principal, Nae Caranfil - cea mai buna regie

Closer to the Moon, de Nae Caranfil, a primit premiul pentru cel mai bun film, la cea de-a noua editie a galei Gopo, care are loc luni seara, la Sala Studio a Teatrului National Bucuresti TNB). Florin Piersic Jr. a obtinut premiul pentru cel mai bun actor in rol principal, pentru partitura Alecu Voican din filmul Q. , potrivit Mediafax. Ofelia Popii a castigat premiul pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal. Nae Caranfil a castigat premiul pentru cel mai bun regizor, pentru lungmetrajul Closer to the Moon.

De ce trecem la ora de vara - cea mai scurta zi din an ne da viata peste cap. Medicii explica de ce devenim mai nervosi si mai irascibili

Trecerea la ora de vara - de duminica, 29 martie 2015, ora 3. 00 devine ora 4. Scurtarea duratei somnului cu o ora si, implicit, trezirea mai devreme, bulverseaza organismul. Specialistii spun ca acomodarea organismului la ora de vara se face de la 2 la 15 zile. Nu numai oamenii sunt afectati, ci si animalele. De exemplu, vacile, spun fermierii, sunt nelinistite pentru ca sunt mulse cu o ora mai devreme.

Ruxandra Dragomir, interviu EXCLUSIV: Mi-e greu sa accept ca am stat langa cea mai corupta femeie din Romania, nu accept asta!

Desi se declara o mai veche sustinatoare a fostului presedinte, Ruxandra Dragomir nu crede ca Traian Basescu a sustinut-o pe Elena Udrea atat cat ar fi putut s-o faca. Despre aceasta dezamagire, dar si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2127 seconds )