Libnet.ro
UNICEF

15:30

ART convoaca AGEA pentru aprobarea unui nou contract de credit cu UniCredit Tiriac Bank

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ART convoaca AGEA pentru aprobarea unui nou contract de credit cu UniCredit Tiriac Bank

Producatorul de tevi TMK Artrom Slatina simbol ART) convoaca, pe 26 septembrie, Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor AGEA), pentru a aproba un nou contract de credit cu UniCredit Tiriac Bank, conform unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

ART va aproba un nou contract de credit cu UniCredit Tiriac Bank

Producatorul de tevi TMK Artrom Slatina simbol ART) convoaca, pe 26 septembrie, Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor AGEA), pentru a aproba un nou contract de credit cu UniCredit Tiriac Bank, conform unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

BBC: Formarea unui nou stat indian ar urma sa fie anuntata marti

Partidul Congresului, aflat la guvernare in India, ar urma sa-si anunte sprijinul pentru formarea unui nou stat in regiunea Telangana din statul Andhra Pradesh sudul Indiei), informeaza presa locala citata de BBC.

Ministrul italian al Imigratiei, victima unui nou atac cu banane

Ministrul Imigratiei Cecile Kyenge, primul ministru de culoare din istoria Italiei, a fost tinta unui nou act rasist, o persoana neidentificata aruncand in ea cu banane in timpul unui miting, gest care a generat indignare in randul clasei politice si pe retelele de socializare, relateaza AFP.

Ministrul Imigratiei din Italia, tinta unui nou act rasist

Ministrul Imigratiei din Italia, Cecile Kyenge, a fost tinta unui nou act rasist, o persoana neidentificata aruncand in ea cu banane in timpul unui miting.

Ministrul Imigratiei din Italia, victima unui nou atac rasist

Ministrul Imigratiei Cecile Kyenge, primul ministru de culoare din istoria Italiei, a fost tinta unui nou act rasist, o persoana neidentificata aruncand in ea cu banane in timpul unui miting, gest care a generat.

PricewaterhouseCoopers, data in judecata pentru falimentul unui asigurator irlandez

Administratorii speciali ai Quinn Insurance - societate de asigurare majora aflata in centrul crizei financiare din Irlanda - au dat in judecata PricewaterhouseCoopers PwC) pentru despagubiri de un miliard de euro, acuzand compania de consultanta de neglijenta in audit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )