Libnet.ro
UNICEF

01:05

Arta romaneasca in 2017: Nicolae Grigorescu a fost cel mai bine vandut artist, cu opere in valoare totala de 700.000 de euro

Adevărul Adevărul,
Arta romaneasca in 2017: Nicolae Grigorescu a fost cel mai bine vandut artist, cu opere in valoare totala de 700.000 de euro

Nicolae Grigorescu a fost si in 2017 cel mai bine vandut artist prezent pe piata de arta romaneasca cu 28 de lucrari dintre care 18 adjudecate pentru 726. 193 de euro, potrivit site-ului de specialitate tudor-art. com. continuă pe Adevărul

2017, al doilea cel mai fierbinte an inregistrat pana acum

Anul 2017 a fost al doilea cel mai fierbinte an inregistrat pana acum la nivel mondial, imediat in urma lui 2016. Semnele schimbarilor climatice sunt clare si ingrijoratoare: numeroase incendii de vegetatie si procesul de topire a ghetii arctice sunt printre ele, potrivit unui centru de monitorizare al Uniunii Europene, scrie Reuters.

2017, cel mai sigur an pentru transportul aerian de pasageri

Companiile aeriene nu au inregistrat anul trecut niciun singur deces al unui pasager de pe urma prabusirii unui avion comercial de pasageri, ceea ce face din 2017 cel mai sigur an din istorie pentru transportul aerian, au anuntat luni firma olandeza de.

Cel mai norocos taximetrist! A castigat atat de multi bani la Loto, incat nu a mai fost capabil sa se urce la volan

Cel mai norocos taximetrist este din Marea Britanie. Barbatul, in varsta de 50 de ani, a castigat 24,5 de milioane de lire sterline la loterie. De cand a luat premiul, barbatul spune.

Politic show:Cine au fost cei mai grobieni politicieni in 2017. Un rezumat al mitocaniei politice;Tariceanu isi aranjeaza haina de sef de stat;Firea: Nu ma sperie campania de denigrare impotriva mea, sunt tabacita. Observ cum firme de PR au fost angajate

Cine au fost cei mai grobieni politicieni in 2017. Un rezumat al mitocaniei politice. De la nespalat, analfabet sau prost la comparatii cu porci, poze in chiloti si gesturi obscene. Asa s-au alintat alesii nostri in anul recent incheiat. Fost presedinte al Camerei Deputatilor, trimis in judecata. Valeriu Zgonea, fost sef al Camerei Deputatilor si presedinte executiv al PSD, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, pentru ca ar fi mijlocit numirea unei persoane intr-o functie publica.

Volumul 444 de fragmente memorabile ale lui Neagu Djuvara a fost cea mai furata carte din librariile Humanitas in 2017

Volumul 444 de fragmente memorabile ale lui Neagu Djuvara a fost cea mai furata carte din Librariile Humanitas in 2017, urmata de intoarcere in secolul 21, de Ioana Parvulescu, Maseurul orb, de Catalin Dorian Florescu, si Solenoid, de Mircea Cartarescu, au transmis reprezentantii librariilor pentru News. ro. Hotii au preferat si carti de Ismail Kadare, Andrei Plesu, Dan C. Mihailescu.

Numarul studentilor din Ungaria, la cel mai mic nivel din ultimii 20 de ani

Numarul celor care studiaza in institutiile de invatamant superior din Ungaria este in scadere constanta de mai multi ani, atingand in prezent cel mai mic nivel din ultimii 20 de ani, informeaza site-ul maghiar portfolio. hu, citat de politics. hu.

Dana Ababei, presedinte ANEVAR: Pretul cel mai scazut nu poate fi niciodata un criteriu adecvat de alegere intr-o evaluare

Exista foarte multe licitatii, atat in domeniul public cat si privat, in cadrul carora criteriul de selectie pentru servicii de evaluare, ca si in cazul altor profesii liberale, este pretul cel mai scazut, care nu nu este si nu poate fi.

Medicul Monica Pop, despre cel mai socant caz cu care s-a confruntat: A venit cu ochiul scos in pumn

Invitata in emisiunea Editie speciala Monica Pop a dezvaluit cel mai socant caz cu care s-a confruntat in cariera sa de medic. Unul dintre cele mai ingrozitoare cazuri pe.

Anul 2017, cel mai sigur an din istoria aviatiei comerciale pentru pasageri

Anul 2017 a fost cel mai sigur an din istorie pentru aviatia comerciala, in care companiile aeriene nu au inregistrat accidente ale aeronavelor comerciale pentru pasageri soldate cu victime, potrivit unei firme olandeze de consultanta si organizatiei Aviation Safety Network.

Faze tari:Cele mai ciudate descoperiri: De ce barbatii in varsta au urechile mai mari;Cel mai rezistent material din lume este mai subtire ca o foaie de hartie, dar tare ca diamantul;NASA a dezvaluit care este cel mai mare pericol la zborul cu avionul

Un savant curajos a decis sa creasca larve in pielea lui. Atunci cand cercetatorul Piotr Naskrecki a calatorit in Belize in 2014, a observat ca pielea lui a fost infestata de paraziti. Ca orice savant care-si iubeste meseria, s-a decis sa le pastreze si sa inregistreze ciclul dezvoltarii larvei. NASA a dezvaluit care este cel mai mare pericol la zborul cu avionul. Cu toate ca este cel mai sigur mod de transport, din punct de vedere statistic, trebuie sa stim ca atunci cand alegem sa calatorim cu avionul, ne putem expune la radiatii.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )