Libnet.ro
UNICEF

06:00

Un artist deghizat in papa a fost arestat la Roma pentru ca semana prea bine cu Ioan Paul ...

România Liberă România Liberă,
Un artist deghizat in papa a fost arestat la Roma pentru ca semana prea bine cu Ioan Paul ...

Un artist de strada slovac deghizat in papa a fost arestat la Roma pentru ca semana prea tare cu fostul papa Ioan Paul al II-lea si va trebui sa plateasca o amenda, conform Mediafax. Problema este ca semana prea mult cu Karol Wojtyla. A fost arestat penru uzurparea numelui, care este un delict, a declarat o purtatoare de cuvant a politiei pentru AFP. Sutana pe care o purta a fost confiscata, a adaugat aceasta. Barbatul in vasta de 50 de ani a fost eliberat si va trebui sa plateasca intre . continuă pe România Liberă

Un artist deghizat in papa a fost arestat la Roma pentru ca semana prea bine cu Ioan Paul al II-lea

Un artist slovac deghizat in papa a fost arestat la Roma pentru ca semana prea tare cu fostul papa Ioan Paul al II-lea si va trebui sa plateasca o amenda, a declarat vineri politia, citata de AFP.

Un artist de strada a fost arestat la Roma pentru ca semana prea tare cu fostul papa Ioan Paul al II-lea

Un artist de strada slovac deghizat in papa a fost arestat la Roma pentru ca semana prea tare cu fostul papa Ioan Paul al II-lea si va trebui sa plateasca o amenda, a declarat vineri politia, citata de AFP,.

Un artist de strada care semana prea mult cu fostul papa Ioan Paul al II-lea a fost arestat la Roma

Un artist de strada slovac deghizat in papa a fost arestat la Roma pentru ca semana prea tare cu fostul papa Ioan Paul al II-lea, scrie AFP. in plus, artistul va trebui sa plateasca si o amenda pentru ca.

Un paramedic a fost arestat in ancheta privind explozia produsa la fabrica de ingrasaminte din Texas

Un paramedic a fost arestat pentru detinerea unui dispozitiv exploziv, caz care are legatura cu explozia produsa in luna aprilie la fabrica de ingrasaminte din West, informeaza USA Today. Bruce Reed.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )