Libnet.ro
UNICEF

01:05

Asfaltari pe A2. Traficul, restrictionat pe mai multe sectoare de drum

Adevărul Adevărul,
Asfaltari pe A2. Traficul, restrictionat pe mai multe sectoare de drum

Lucrarile de reparatii pe Autostrada Soarelui continua si vineri, 5 mai, pe sensul de mers Constanta-Bucuresti, traficul fiind restrictionat pe banda numarul unu. continuă pe Adevărul

Profesoara care a avut mai multe declaratii critice la adresa sistemului de invatamant a fost data afara: Nu vor decat sa scape de mine

Profesoara de limba romana Cristina Tunegaru de la o scoala generala din Capitala, care a avut mai multe declaratii critice la adresa sistemului de invatamant, dar si a amestecului Primariei Bucuresti in activitatea scolara, spune a fost data afara din scoala, desi nu s-a interesat nimeni de progresele elevilor ei. Nu vor decat sa scape de mine, profesorul care vrea sa schimbe sistemul de la baza, spune dascalul pe Facebook.

Presedintele Klaus Iohannis, surprins neplacut de decizia Comisiei Juridice a Senatului de a gratia mai multe fapte de coruptie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este surprins neplacut de decizia Comisiei juridice a Senatului prin care s-au gratiat mai multe fapte de corupte, inclusiv luarea de mita.

Cinci arestari si mai multe arme confiscate intr-o operatiune antiterorista din Franta

Patru barbati si o femeie au fost arestati marti in mai multe locuri din Franta. Mai mult, arme au fost confiscate de catre serviciile antiteroriste, care se tem de o posibila actiune violenta, potrivit.

Zlatan Ibrahimovic, operat cu succes in SUA - Recuperarea va dura mai multe luni

Zlatan Ibrahimovic a fost operat cu succes in SUA, dupa ce a suferit o ruptura a ligamentelor incrucisate de la genunchiul drept. Sportivul suedez, jucator al celor de la Manchester United, va ramane mai multe luni in America pentru recuperare.

Care sunt zonele din Bucuresti unde se vor construi cele mai multe apartamente noi

Topul zonelor in care se vor construi cele mai multe apartamente noi in 2017-2019 sunt Baneasa-Sisesti-Sos. Gh. Ionescu Sisesti, Barbu Vacarescu-Floreasca, Pipera, Aviatiei-Baneasa si Soseaua.

Nord-vestul Canadei ZGUDUIT de un cutremur cu magnitudinea de 6,2! Seismul a fost urmat de mai multe replici (FOTO)

Nord-vestul Canadei a fost zguduit de un cutremur cu magnitudinea de 6,2. Anuntul a fost facut de Institutul american de geofizica USGS), care a precizat ca seismul a fost urmat de mai multe replici puternice,.

Nou anunt de la Metrorex! Se inchid mai multe cai de acces in statii pentru modernizarea instalatiei de taxare

Caile de acces in statiile Izvor, Timpuri Noi, Dristor 1, Stefan cel Mare si Piata Muncii vor fi inchise incepand cu 10 mai, pentru modernizarea instalatiei de taxare, lucrarile fiind.

Mai multe trenuri de calatori vor avea intarzieri de pana la 30 de minute din cauza lucrarilor la linia ferata

Lucrarile la linii, facute in perioadele 25 mai si 810 mai 2017, impun reducerea vitezei trenurilor, pe anumite portiuni, la doar 30 de kilometri la ora, fata de viteza normala de circulatie de 80 de kilometri la ora.

Topul locurilor in care incep cele mai multe relatii extraconjugale: cum apar tentatiile si de ce devin partenerii vulnerabili

Pentru a afla care sunt cele mai comune locuri in care incep relatiile extraconjugale, cercetatorii au realizat un sondaj la care au participat peste 300 de cupluri.

inca 30 de zile de arest pentru soferul beat din Belarus care a creat haos pe strazile din Galati, trecand cu viteza pe culoarea rosie in mai multe intersectii

Tribunalul Galati a prelungit ieri arestul preventiv in cazul lui Brutski Stsiampkouski Siarhei 30 de ani), acesta fiind acuzat de nu mai putin de patru tentative la omor, doua infractiuni de ultraj, conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si parasirea locului accidentului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )