Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ashton, prezenta la negocierile pentru formarea unui nou guvern in Ucraina.

România Liberă România Liberă,
Ashton, prezenta la negocierile pentru formarea unui nou guvern in Ucraina.

Parlamentul ucrainean se va intruni, luni dimineata, pentru a forma un nou Guvern, dupa destituirea lui Viktor Ianukovici din functia de presedinte, relateaza AFP, conform Mediafax. La Kiev este asteptata si Catherine Ashton, inaltul reprezentant UE pentru Politica Externa. Ashton va discuta cu opozitia despre masurile care urmeaza sa fie adoptate pentru calmarea atmosferei si pentru stabilizarea economiei tarii, in contextul in care occidentalii si-au multiplicat duminica declaratiile care . continuă pe România Liberă

Ucraina: Comunistii nu vor formarea unui nou Guvern si vor trece in opozitie

Partidul Comunist din Ucraina nu va particia la votul privind formarea unei coalitii si refuza formarea unui nou guvern, a anuntat, luni, deputatul Adam Martiniuk. Este clar ca grupul Partidului Comunist nu va.

Noua guvernatori ucraineni au demisionat.

Sefii a noua regiuni din Ucraina au demisionat, potrivit serviciilor de presa ale acestor administratii regionale, relateaza agentia rusa Itar-Tass, conform Mediafax. Citeste si: Ashton, prezenta la negocierile pentru formarea unui nou guvern in Ucraina Agentia prezinta numele demisionarilor, si anume Oleg Salo Liov), Valentin Hoptian Ternopol), Aleksandr Baskalenko Volin), Vasili Ciudnov Ivano-Frankovsk), Serghei Rijuk Jitomir), Ghenadi Nikolenko Nicolaiev), Andrei Nicolaienko .

Mandat de arestare pentru fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici.

Un mandat de arestare a fost emis pe numele lui Viktor Ianukovici, destituit din functia de presedinte al Ucrainei sambata, pentru uciderea in masa a civililor, a anuntat luni ministrul interimar de Interne Arsen Avakov intr-un mesaj postat pe Facebook, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Ashton, prezenta la negocierile pentru formarea unui nou guvern in Ucraina O ancheta penala a fost deschisa, pentru uciderea in masa a civililor, impotriva lui Ianukovici si mai multor .

VIDEO. Mandat de arestare pentru fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici.

Un mandat de arestare a fost emis pe numele lui Viktor Ianukovici, destituit din functia de presedinte al Ucrainei sambata, pentru uciderea in masa a civililor, a anuntat luni ministrul interimar de Interne Arsen Avakov intr-un mesaj postat pe Facebook, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Ashton, prezenta la negocierile pentru formarea unui nou guvern in Ucraina O ancheta penala a fost deschisa, pentru uciderea in masa a civililor, impotriva lui Ianukovici si mai multor .

Ucraina cauta un nou Guvern. Sefa diplomatiei europene, in vizita la Kiev. Marea Britanie ofera ajutor financiar pentru reconstructia tarii

Parlamentul ucrainean urmeaza sa se intruneasca luni dimineata in vederea formarii unui nou Guvern, dupa destituirea lui Viktor Ianukovici din functia de presedinte, moment ce deschide calea catre o noua era pentru aceasta tara aflata in criza de trei luni, scrie AFP. Pe fondul temerilor unei interventii armate rusesti in ucraina, ministrul britanic al Finantelor, George Osborne, a anuntat ca Londra este gata sa scrie un cec pentru a ajuta reconstructia tarii. 09:54 Guvernatori din 9 regiuni, inclusiv Liov, au demisionat.

Victor Ponta: Johannis a fost propus de PNL in ideea ca PSD va refuza numirea acestuia. Un nou guvern poate nu va fi votat de Antonescu, dar va fi sustinut de toti parlamentarii USL

Klaus Iohannis a fost propus ministru de catre PNL in ideea ca PSD va refuza numirea acestuia, iar ulterior liberalii au formulat alte conditii doar pentru ca liderul PNL, Crin Antonescu, sa nu fie un candidat la Presedintie din partea puterii, afirma liderul PSD, premierul Victor Ponta. Liderul PSD mai spune ca in cazul formarii unui nou guvern, fara PNL, se va baza in Parlament, la acordarea votului de investitura, pe sprijinul tuturor parlamentarilor care fac parte in prezent din USL, argumentand ca viitorul Cabinet va pastra programul USL votat in 2012.

Ponta: Un nou guvern poate nu va fi votat de Antonescu, dar va fi sustinut de toti parlamentarii USL

Victor Ponta a afirmat ca, in cazul formarii unui nou guvern, fara PNL, se va baza in Parlament, la acordarea votului de investitura, pe sprijinul tuturor parlamentarilor care fac parte in prezent din USL. El .

Rusia nu cumpara obligatiuni ucrainene pana la formarea unui guvern la Kiev

Ministrul de Finante din Rusia, Anton Siluanov, a avertizat, astazi, ca Moscova ar putea amana cumpararea unor eurobonduri ucrainene in valoare de 2 miliarde de dolari parte a ajutorului financiar pentru Kiev) pana cand Ucraina va forma un nou guvern, transmite agentia Ria Novosti.

UPDATE. VIDEO. Ponta: Termenul pentru formarea noului Cabinet este 8 martie. ...

UPDATE: Surse PSD au declarat, pentru Mediafax, ca formula noului Guvern, format de USD dupa retragerea PNL, va ajunge in Parlament in 4 martie. --- Premierul Victor Ponta le-a cerut, din nou, liberalilor, sa pastreze guvernarea si a dat asigurari ca senatorii USD nu vor sprijini inlaturarea lui Crin Antonescu de la Senat. El a precizat ca termenul pentru formarea noului Cabinet este 8 martie, cand expira interimatul vicepremierului Gabriel Oprea la MAI. // Facem apel .

UE va semna Acordul de Asociere cu Ucraina dupa formarea unui guvern in urma alegerilor de la 25 mai

Uniunea Europeana va semna Acordul de Asociere cu Ucraina dupa formarea unui guvern in urma alegerilor anticipate care vor avea loc la 25 mai, a afirmat, luni, Olivier Bailly, purtatorul de cuvant al Comisiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )