Libnet.ro
UNICEF

06:00

Asistent medical de la Spitalul Targu Jiu trimis in judecata pentru trafic de influenta

Adevărul Adevărul,
Asistent medical de la Spitalul Targu Jiu trimis in judecata pentru trafic de influenta

O asistenta din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu a fost trimisa in judecata pentru trafic de influenta. continuă pe Adevărul

Seful de investitii al Primariei Targu Jiu a fost retinut pentru abuz in serviciu

Seful Serviciului de Investitii din cadrul Primariei Targu Jiu, Raul Chiriac, a fost retinut pentru 24 de ore sub acuzatia de abuz in serviciu.

Seful Serviciului Investitii din Primaria Targu Jiu a fost retinut pentru abuz in serviciu

Seful Serviciului Investitii din Primaria Targu Jiu, Raul Chiriac, a fost retinut, joi, pentru abuz in serviciu, intr-un dosar care vizeaza renovarea sediului institutiei, informeaza Mediafax. Din.

Pachete de Craciun pentru zeci de familii sarmane din Targu-Jiu

50 de familii sarace din municipiul Targu-Jiu vor primi alimente de Craciun si cate un bradut gata impodobit din partea municipalitatii. Nici pensionarii nu au fost uitati.

Energia Targu Jiu a reusit sa invingaPotaissa Turda cu un final de infarct

Energia Targu Jiu a reusit o noua victorie, pe teren propriu, in fata echipei Potaissa Turda si a reusit, astfel, sa nu mai fie lanterna rosie din clasament.

Seful de investitii de la Primaria Targu Jiu este audiat de politie

Raul Chiriac, seful Serviciului de Investitii de la Primaria Targu Jiu, este audiat la sediul Politiei Gorj in dosarul restaurarii sediului Primariei.

Serile duhovnicesti - Filocalia, la Targu Jiu

Asociatia Studentilor Crestin Ortodocsi Romani ASCOR), filiala Sfantul Irodion de la Lainici Targu Jiu, aflata sub patronajul Mitropoliei Olteniei, organizeaza in perioada 1 4 decembrie, cea de-a XXIV a editie a manifestarii religioase Serile duhovnicesti - Filocalia.

Universitatea Cluj a invins Pandurii Targu Jiu, scor 1-0, si s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei

Echipa Universitatea Cluj s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei - Timisoreana, dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 0-0), formatia Pandurii Targu Jiu, in optimile .

Cupa Romaniei: U Cluj se califica in semifinale dupa victoria cu Pandurii Targu Jiu, scor 1-0

Universitatea Cluj s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei - Timisoreana, dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 0-0), formatia Pandurii Targu Jiu, in optimile competitiei. Unicul gol al intalnirii a fost marcat de Ceppelini, in minutul 55.

Fostul primar din Mangalia, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Fostul primar al orasului Mangalia a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, pentru abuz in serviciu si conflict de interese, informeaza Directia Nationala Anticoruptie DNA). Alaturi de el a fost trimis in judecata si un avocat, pentru complicitate la infractiuni. DNA estimeaza ca prejudiciul creat de primar se ridica la peste 437. 000 de lei.

Un tanar din Husi a fost trimis in judecata pentru proxenetism, dupa ce a ajutat doua surori sa se prostitueze

Un tanar din Husi a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Husi, sub acuzatia de proxenetism. Robert Croitoru 19 ani) este acuzat ca a ajutat doua surori din Husi, una dintre ele minore, sa practice prostitutia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )