Libnet.ro
UNICEF

22:30

Asistent social din Moreni, trimis in judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Asistent social din Moreni, trimis in judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a inculpatei Maria Baleanu, asistent social principal in cadrul Cabinetului de expertiza medicala si recuperare a capacitatii de munca Moreni, judetul Dambovita, arata un comunicat emis azi de institutie. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul presedinte al Federatiei de fotbal din Nicaragua, Julio Rocha, arestat dupa scandalul de coruptie de la FIFA, a fost trimis in judecata pentru spalare de bani

Julio Rocha, fostul presedinte al Federatiei de fotbal din Nicaragua a fost trimis in judecata pentru spalare de bani si imbogatire ilicita, a anuntat, luni, Ministerul Public, informeaza AFP. Pe data.

Patru fosti profesori ai Universitatii din Resita cercetati pentru luare de mita, trimisi in judecata

Patru fosti profesori din cadrul Univesitatii din Resita care sunt cercetati pentru luare de mita si cererea de favoruri sexuale de la studenti pentru promovarea examenelor au fost trimisi in.

Fostul Ministru de Interne Gabriel Berca, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Bacau au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a inculpatilor Gabriel Berca si Mihai Banu, senator, respectiv deputat in Parlamentul Romaniei, la data faptelor, in sarcina carora s-a retinut savarsirea infractiunii de trafic de influenta. si sub control judiciar a inculpatului Lucian Banu, in sarcina caruia s-a retinut savarsirea infractiunii de complicitate la trafic de influenta, se arata intr-un comunicat de presa trimis redactiei.

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind acuzat de trafic de influenta. Aceeasi acuzatie i se aduce fostului deputat PDL Bacau Mihai Banu.

Dosarul Sex pentru note de la Universitatea Eftimie Murgu din Resita, trimis in judecata

Dosarul de coruptie de la Universitatea Eftimie Murgu din Resita intra in linie dreapta. Procurorii Parchetului de pe langa Curtea Suprema i-au trimis, luni, in judecata pe principalii suspecti in acest caz, acuzati ca au luat spaga de la studenti pentru a-i ajuta sa treaca examenele. Unul dintre profesorii incriminati le cerea studentelor si favoruri sexuale.

Gabriel Berca, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Fostul ministru de Interne, Gabriel Berca, si deputatul Mihai Banu au fost trimisi in judecata, in stare de arest preventiv, intrucat sunt acuzati de trafic de influenta, confom DNA.

Presedintele CJ Timis, trimis in judecata pentru ABUZ iN SERVICIU

Presdintele Consiliului Judetean Timis, Constantin Ostaficiuc, si secretarul judetului Timis, Ioan Petrisor Nadastean, au fost trimisi in judecata, in stare de libertate, intrucat sunt acuzati de abuz in serviciu, conform DNA.

Dosarul finantarii echipei Poli Timisoara: Fostul sef CJ Timis, trimis in judecata pentru ABUZ iN SERVICIU

Presdintele Consiliului Judetean Timis, Constantin Ostaficiuc, si secretarul judetului Timis, Ioan Petrisor Nadastean, au fost trimisi in judecata, in stare de libertate, intrucat sunt acuzati de abuz in serviciu, conform DNA.

Un site din Rusia ofera bani pentru cel mai reusit selfie cu o persoana decedata

Un fenoment socant ia amploare in spatiul virtual. Un site din Rusia ofera bani pentru cele mai reusite fotografii cu persoane decedate. Potrivit Mirror comunitatea a ajuns deja la 500 de membri. Grupul creat pe.

Prejudiciu urias adus statului de o asistenta sociala din Moreni, care emitea pe banda rulanta certificate de handicap nereale, contra unor sume de bani

Procurorii DNA au dispus, miercuri, trimiterea in judecata a Mariei Baleanu, fost asistent social principal in cadrul Cabinetului de expertiza medicala si recuperare a capacitatii de munca Moreni, judetul Dambovita, pentru luare de mita, in forma continuata si abuz in serviciu contra intereselor publice in forma calificata si continuata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )