Libnet.ro
UNICEF

17:00

Astazi se distribuie primele doze de vaccin de la AstraZeneca.in ce regiuni vor ajunge

Adevărul Adevărul,
Astazi se distribuie primele doze de vaccin de la AstraZeneca.in ce regiuni vor ajunge

Primele doze de vaccin de la AstraZeneca sunt distribuite duminica in tara. 81 mii de doze vor fi distribuite catre patru cetre regionale ale tarii. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Primele doze de vaccin de la AstraZeneca se distribuie duminica in tara

Primele doze de vaccinuri de la AstraZeneca, a ajuns duminica dimineata la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino. Acestea vor fi distribuite in cursul zilei de astazi.

Primele doze de vaccin de la AstraZeneca se distribuie astazi in tara

Prima transa de vaccinuri de la AstraZeneca, a ajuns in aceasta dimineata la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino, iar in cursul zilei, 81. 000 de doze de vaccin vor fi distribuite catre centrele regionale din Cluj, Craiova, Iasi si Timisoara.

Primele doze de vaccin anti-COVID Moderna au fost administrate in Romania. Serul a fost folosit pentru 6.443 de persoane si s-a inregistrat o singura reactie adversa

Primele 6. 443 de doze de vaccin anti-COVID produs de compania Moderna au fost administrate in Romania, fiind inregistrata o singura reactie adversa. Totodata, in cursul zilei de azi, in tara noastra, au fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )