Libnet.ro
UNICEF

19:00

Primele doze de vaccin de la AstraZeneca se distribuie astazi in tara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primele doze de vaccin de la AstraZeneca se distribuie astazi in tara

Prima transa de vaccinuri de la AstraZeneca, a ajuns in aceasta dimineata la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino, iar in cursul zilei, 81. 000 de doze de vaccin vor fi distribuite catre centrele regionale din Cluj, Craiova, Iasi si Timisoara. continuă pe Ziarul Bursa

Astazi se distribuie primele doze de vaccin de la AstraZeneca.in ce regiuni vor ajunge

Primele doze de vaccin de la AstraZeneca sunt distribuite duminica in tara. 81 mii de doze vor fi distribuite catre patru cetre regionale ale tarii.

CORONAVIRUS |Primele doze de vaccin de la AstraZeneca se distribuie duminica in tara

Primele doze de vaccinuri de la AstraZeneca, a ajuns duminica dimineata la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino. Acestea vor fi distribuite in cursul zilei de astazi.

Afganistanul a primit o jumatate de milion de doze de vaccin AstraZeneca din India

Afganistanul a primit astazi o jumatate de milion de doze de vaccin AstraZeneca furnizate de India, prima livrare de vaccin anti-COVID-19 in aceasta tara puternic lovita de epidemie in 2020.

Primele doze de vaccin anti-COVID Moderna au fost administrate in Romania. Serul a fost folosit pentru 6.443 de persoane si s-a inregistrat o singura reactie adversa

Primele 6. 443 de doze de vaccin anti-COVID produs de compania Moderna au fost administrate in Romania, fiind inregistrata o singura reactie adversa. Totodata, in cursul zilei de azi, in tara noastra, au fost.

Prima transa din vaccinul AstraZeneca ajunge duminica in tara. in februarie, Romania asteapta cel putin 600.000 de doze din serul produs de britanici

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) a anuntat ca 81. 600 doze de vaccin AstraZeneca ajung, duminica dimineata, la Institutul National Cantacuzino. Premierul Florin Citu spune ca in luna februarie vor sosi in Romania cel putin 600. 000 de doze de vaccin de la AstraZeneca, astfel incat vaccinarea persoanelor cu varste cuprinse intre 18 si 55 de ani va debuta pe 10 februarie.

Valeriu Gheorghita: Sambata soseste in tara prima transa de vaccinuri de la AstraZeneca. Deschidem 180 de noi cabinete de vaccinare la nivel national

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, a anuntatvineri seara, la TVR1,ca sambata va sosi in tara noastra prima transa din totalul de 1. 000 de doze de la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )