Libnet.ro
UNICEF

19:30

Astra Asigurari a majorat capitalul social cu peste 65 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Astra Asigurari a majorat capitalul social cu peste 65 milioane lei

Compania Astra Asigurari Simbol ATRA), detinuta de omul de afaceri Dan Adamescu si aflata in administrare speciala, si-a majorat capitalul cu 65,08 milioane de lei, la 257,77 milioane de lei, in urma derularii unei oferte de vanzarea de actiuni noi catre actionarii existenti. continuă pe Ziarul Bursa

Actionarii Astra Asigurari au majorat capitalul social cu 65,1 milioane lei

Compania Astra Asigurari ATRA), detinuta de omul de afaceri Dan Adamescu si aflata in administrare speciala, si-a majorat capitalul cu 65,1 milioane de lei, la 257,8 milioane de lei, in urma derularii unei oferte de vanzarea de actiuni noi catre.

Noua legislatie va determina bancile din Ungaria sa-si majoreze capitalul cu sute de milioane de euro

Unele banci care opereaza in Ungaria vor trebui sa-si majoreze capitalul cu sute de milioane de euro fiecare, dupa stabilirea despagubirilor pentru modificarile unilaterale ale contractelor considerate incorecte din cauza utilizarii unui curs de schimb dezavantajos pentru clienti, a declarat, ieri, secretarul de stat in Ministerul ungar al Economiei, Gabor Orban, la summitul dedicat investitiilor in Europa de Est, organizat de Reuters.

Peste 3 milioane de lei pentru asfaltarile din Peregu Mare

Primaria Peregu Mare organizeaza o licitatie pentru asfaltarea a peste 4 kilometri de strazi. Potrivit anuntului, 1,5 kilometri de strazi vor fi modernizate in satul Peregu Mare, iar restul de peste 2,6 kilometri in satul Peregu Mic.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )