Libnet.ro
UNICEF

19:00

Peste 3 milioane de lei pentru asfaltarile din Peregu Mare

Adevărul Adevărul,
Peste 3 milioane de lei pentru asfaltarile din Peregu Mare

Primaria Peregu Mare organizeaza o licitatie pentru asfaltarea a peste 4 kilometri de strazi. Potrivit anuntului, 1,5 kilometri de strazi vor fi modernizate in satul Peregu Mare, iar restul de peste 2,6 kilometri in satul Peregu Mic. continuă pe Adevărul

CFR a semnat un contract de aproape 500 milioane lei pentru lucrari pe sectorul Sighisoara - Simeria

CFR a semnat cu asocierea Alstom Transport - Alcatel Lucent Romania - PAS 97 un contract in valoare de 498,29 milioane lei, inclusiv TVA, pentru lucrari pe sectorul feroviar Sighisoara - Coslariu - Simeria, informeaza un comunicat al companiei remis astazi redactiei.

Politic Show: Vacanta electorala costa peste 8 milioane de lei; Alegeri prezidentiale 2014. De ce o sustine Gabriel Liiceanu pe Monica Macovei: M-am recunoscut in ea; Iohannis: Nu vreau sa fiu presedinte tatuc

Ludovic Orban cere ANI sa se autosesizeze in privinta declaratiei de avere a lui Victor Ponta. El ameninta cu plangeri la Parchet. Cat plateste Monica Macovei chirie pentru sediul de campanie. Monica Macovei a declarat, miercuri, ca pentru sediul sau de campanie, situat.

Guvernul aloca 25 de milioane de lei pentru a proteja Romania de epidemia Ebola

Premierul Victor Ponta a anuntat ca, in urma rectificarii bugetare, Ministerul Sanatatii si Ministerul Afacerilor Interne vor primi in plus 25 de milioane de lei pentru a lua masurile necesare in cazul in care vor fi nevoite sa se confrunte cu extinderea epidemiei Ebola pana in Romania. Actuala epidemie de febra hemoragica Ebola este cea mai grava din istorie, cauzand deja peste 3. 100 de victime.

BCR va putea acorda credite noi Prima Casa in valoare de 136 milioane lei

Banca Comerciala Romana BCR) a obtinut un plafon suplimentar in cadrul programului Prima Casa prin realocarea sumelor neutilizate destinate achizitiilor de locuinte construite de ANL, ce ii va permite sa acorde credite noi in valoare de aproximativ 136 milioane lei.

Regizorul Calin Peter Netzer a obtinut cea mai mare finantare la concursul de proiecte CNC, de 1,59 milioane lei, pentru proiectul Ana, mon amour

Lungmetrajul Ana, mon amour, al carui scenariu este semnat impreuna cu scriitorul Cezar Paul-Badescu, dupa romanul acestuia Luminita, mon amour, este produs de Parada Film. Calin Peter Netzer este castigatorul premiului Ursul de Aur la Festivalul de la Berlin 2013, cu lungmetrajul Pozitia copilului.

BCR va putea da credite de 136 milioane lei prin Prima Casa, dupa ce a primit un plafon suplimentar

Banca Comerciala Romana va putea acorda credite prin programul Prima Casa in valoare de circa 136 milioane lei, dupa ce a obtinut un plafon suplimentar in urma realocarii de catre Guvern a sumelor neutilizate.

BERD acorda un credit de 200 de milioane de dolari pentru subsidiara din Kazahstan a OMV Petrom SA

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a aranjat un imprumut sindicalizat in valoare de 200 de milioane de dolari pentru compania petroliera KOM Munai, subsidiara din Kazahstan a OMV Petrom SA, informeaza un comunicat de presa al bancii.

infiintarea Departamentului pentru Privatizare din Ministerul Economiei, pe masa deputatilor

Ordonanta de Urgenta privind infiintarea DPAPS Departamentul pentru privatizare din Ministerul Economiei) ajunge astazi pe masa deputatilor din Comisia de Industrii, care trebuie sa se pronunte pe marginea Legii de aprobare a actului normativ.

BERD analizeaza acordarea unui imprumut de 30 milioane euro pentru Raiffeisen Leasing

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) analizeaza acordarea Raiffeisen Leasing a unui imprumut in lei in valoare de 30 de milioane de euro, destinat finantarii in leasing a companiilor mici si mijlocii.

Angelina Jolie, cadou de peste trei milioane de dolari pentru Brad Pitt

Angelina Jolie i-a cumparat sotului ei, actorul Brad Pitt, drept cadou de nunta, un ceas elvetian foarte rar, estimat la peste trei milioane de dolari, realteaza tabloidul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )