Libnet.ro
UNICEF

21:00

BCR va putea da credite de 136 milioane lei prin Prima Casa, dupa ce a primit un plafon suplimentar

B1 B1,
BCR va putea da credite de 136 milioane lei prin Prima Casa, dupa ce a primit un plafon suplimentar

Banca Comerciala Romana va putea acorda credite prin programul Prima Casa in valoare de circa 136 milioane lei, dupa ce a obtinut un plafon suplimentar in urma realocarii de catre Guvern a sumelor neutilizate. continuă pe B1

BCR va putea acorda credite noi Prima Casa in valoare de 136 milioane lei

Banca Comerciala Romana BCR) a obtinut un plafon suplimentar in cadrul programului Prima Casa prin realocarea sumelor neutilizate destinate achizitiilor de locuinte construite de ANL, ce ii va permite sa acorde credite noi in valoare de aproximativ 136 milioane lei.

Primarii primesc de alegeri la bugetele locale peste doua miliarde de lei, prin rectificare bugetara

Primarii primesc de alegeri, la a doua rectificare bugetara din 2014, peste 1,16 miliarde lei, prin suplimentarea sumelor defalcate din TVA, la care se adauga inca 1 miliard lei prin PNDL) si circa 100 de milioane lei pentru investitii in camine culturale si sali de sport, prin taierea cofinantarii fondurilor UE. Sumele alocate prin proiectul de rectificare bugetara sunt cu mult peste cele prevazute la rectificarile din 2013, cand Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice a primit circa 600 de milioane lei la prima rectificare, dar a pierdut peste 300 de milioane lei la a doua rectificare.

Tranzactii totale de peste 180 milioane lei pe BVB

Valoarea tranzactionata pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) saptamana aceasta a totalizat 183,47 milioane lei, dintre care tranzactiile cu actiuni au cumulat 177,31 milioane lei, cu 52,27% mai putin decat in saptamana precedenta, potrivit buletinului Puls Capital trimis redactiei.

BCR primeste plafon suplimentar la Prima Casa. Ce oferta are banca la acest tip de credit

BCR a anuntat ca a obtinut un plafon suplimentar in cadrul programului Prima Casa prin realocarea sumelor neutilizate destinate achizitiilor de locuinte construite de ANL. Banca va putea acorda credite noi in valoare de aproximativ 136 milioane lei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )