Libnet.ro
UNICEF

23:00

BCR primeste plafon suplimentar la Prima Casa. Ce oferta are banca la acest tip de credit

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BCR primeste plafon suplimentar la Prima Casa. Ce oferta are banca la acest tip de credit

BCR a anuntat ca a obtinut un plafon suplimentar in cadrul programului Prima Casa prin realocarea sumelor neutilizate destinate achizitiilor de locuinte construite de ANL. Banca va putea acorda credite noi in valoare de aproximativ 136 milioane lei. continuă pe Wall-Street Ro

BCR va putea acorda credite noi Prima Casa in valoare de 136 milioane lei

Banca Comerciala Romana BCR) a obtinut un plafon suplimentar in cadrul programului Prima Casa prin realocarea sumelor neutilizate destinate achizitiilor de locuinte construite de ANL, ce ii va permite sa acorde credite noi in valoare de aproximativ 136 milioane lei.

BCR va putea da credite de 136 milioane lei prin Prima Casa, dupa ce a primit un plafon suplimentar

Banca Comerciala Romana va putea acorda credite prin programul Prima Casa in valoare de circa 136 milioane lei, dupa ce a obtinut un plafon suplimentar in urma realocarii de catre Guvern a sumelor neutilizate.

BCR anunta ca are bani mai multi pentru programul Prima Casa

Banca Comerciala Romana BCR) va putea acorda credite prin programul Prima Casa in valoare de circa 136 de milioane de lei, dupa ce a obtinut un plafon suplimentar in urma realocarii de catre Guvern a sumelor neutilizate pentru achizitiile de locuinte construite de ANL, a anuntat luni institutia de credit.

Toate solicitarile pentru Prima Casa vor fi aprobate in 2014

Persoanele care doresc sa cumpere locuinte prin programul Prima Casa au la dispozitie un buget total de 710 milioane lei, in urma realocarii banilor neutilizati la achizitia locuintelor ANL catre toate tipurile de case, fondurile fiind suficiente pana la sfarsitul anului pentru toate solicitarile, potrivit Mediafax.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )