Libnet.ro
UNICEF

21:00

Guvernul aloca 25 de milioane de lei pentru a proteja Romania de epidemia Ebola

Adevărul Adevărul,
Guvernul aloca 25 de milioane de lei pentru a proteja Romania de epidemia Ebola

Premierul Victor Ponta a anuntat ca, in urma rectificarii bugetare, Ministerul Sanatatii si Ministerul Afacerilor Interne vor primi in plus 25 de milioane de lei pentru a lua masurile necesare in cazul in care vor fi nevoite sa se confrunte cu extinderea epidemiei Ebola pana in Romania. Actuala epidemie de febra hemoragica Ebola este cea mai grava din istorie, cauzand deja peste 3. 100 de victime. continuă pe Adevărul

Guvernul aloca bani primarilor pentru mita electorala in loc sa cofinanteze proiecte europene cu fonduri nerambursabile?

Primarii primesc de alegeri, la a doua rectificare, peste 1,16 miliarde lei, prin suplimentarea sumelor defalcate din TVA, la care se adauga inca 1 miliard lei prin PNDL) si circa 100 de milioane lei pentru investitii in camine culturale si sali de sport, prin taierea cofinantarii fondurilor UE, transmite mediafax. Se poate intelege ca taierea cofinantarilor proiectelor europene se face pentru ca primarii sa foloseasca banii ca mita electorala. Caminele culturale si salile de sport nu pot fi mai importante decat proiectele cu bani europeni nerambursabili.

Tranzactii totale de peste 180 milioane lei pe BVB

Valoarea tranzactionata pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) saptamana aceasta a totalizat 183,47 milioane lei, dintre care tranzactiile cu actiuni au cumulat 177,31 milioane lei, cu 52,27% mai putin decat in saptamana precedenta, potrivit buletinului Puls Capital trimis redactiei.

BCR va putea da credite de 136 milioane lei prin Prima Casa, dupa ce a primit un plafon suplimentar

Banca Comerciala Romana va putea acorda credite prin programul Prima Casa in valoare de circa 136 milioane lei, dupa ce a obtinut un plafon suplimentar in urma realocarii de catre Guvern a sumelor neutilizate.

BCR va putea acorda credite noi Prima Casa in valoare de 136 milioane lei

Banca Comerciala Romana BCR) a obtinut un plafon suplimentar in cadrul programului Prima Casa prin realocarea sumelor neutilizate destinate achizitiilor de locuinte construite de ANL, ce ii va permite sa acorde credite noi in valoare de aproximativ 136 milioane lei.

Investitiile, sacrificate din nou prin rectificarea bugetara. Peste doua miliarde de lei pentru primari. De unde taie Guvernul fonduri

Guvernul va taia aproape 4 miliarde de lei din cheltuielile prin care sunt cofinantate proiectele cu fonduri europene, din care aproape un miliard de lei de la autostrazi.

BERD analizeaza acordarea unui imprumut de 30 milioane euro pentru Raiffeisen Leasing

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) analizeaza acordarea Raiffeisen Leasing a unui imprumut in lei in valoare de 30 de milioane de euro, destinat finantarii in leasing a companiilor mici si mijlocii.

Stratum Energy investeste 150 milioane dolari pentru extractia de gaze in Romania

Compania canadiana Stratum Energy va investi anul viitor peste 150 milioane dolari in tara noastra, dupa ce a descoperit rezerve de gaze naturale in zona Moinesti, judetul Bacau, a declarat ieri, pentru Mediafax, ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu.

(P)Iasi Business Days 150; oportunitati de pana la 1.000.000 lei pentru afacerea ta!

A 16-a editie a Business Days, cel mai amplu eveniment de afaceri din Romania, va avea loc la Iasi in perioada 1-2 octombrie. Reunind cele mai de interes subiecte pentru comunitatea de afaceri locala, dezbatute de speakeri de top romani si straini,.

Biletele pentru meciul Romania - Ungaria, aproape de epuizare dupa doar doua zile!

Meciul Romania - Ungaria, din preliminariile CE de fotbal 2016, desfasurat pe Arena Nationala, pe 11 octombrie, va avea tribunele pline. Peste 30. 000 de tichete au fost achizitionate online in doar primele 2 zile de cand au fost scoase la vanzare. Cel mai ieftin bilet este 20 de lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )