Libnet.ro
UNICEF

01:05

Astronomii au descoperit cea mai MARE stea din Univers. Va MURI in curand

Antena3 Antena3,
Astronomii au descoperit cea mai MARE stea din Univers. Va MURI in curand

Cea mai mare stea din Univers cunoscuta pana in prezent se pregateste sa moara, intrucat este pe cale sa explodeze, a anuntat o echipa internationala de astronomi. Folosind un telescop administrat. continuă pe Antena3

Cea mai MARE stea din Univers se va stinge in curand. Ce au observat astronomii

Cea mai mare stea din Univers cunoscuta pana in prezent se pregateste sa moara, intrucat este pe cale sa explodeze, a anuntat o echipa internationala de astronomi. Folosind un telescop administrat.

Astronomi: Cea mai mare stea din Univers va exploda

Astronomii au anuntat ca steaua W26, cea mai mare din Univers, este pe moarte si va exploda in curand, relateaza Huffington Post. Aflata la aproximativ 16. 000 de ani lumina distanta de Pamant, in.

Incepe oferta Romgaz, cea mai mare din istoria Bursei. Toata lumea multumita de pret, dar informatiile despre companie, mai intarziate ca niciodata

Maine incepe cea mai mare oferta din istoria Bursei de Valori Bucuresti BVB), statul roman urmand sa scoata la vanzare 15% din actiunile Romgaz pentru care se asteapta sa incaseze intre 311 si 415 mil. euro pret 24 32 lei/actiune). Analistii,.

Piata IPO-urilor in timpul ofertei Romgaz: in Noua Zeelanda are loc cea mai mare privatizare, in Malaezia se listeaza cel mai mare producator de prezervative din lume

Pe Bursa de la Bucuresti a luat startul marti cea mai mare oferta publica IPO) de actiuni din istorie, producatorul de gaze naturale Romgaz SNG) iesind in piata cu 15% din actiuni a caror valoare poate ajunge la 416 mil. euro. In Europa, si mai ales.

VIDEO Robert Downey, starul de cinema cu cea mai mare valoare de piata

Actorul american Robert Downey Jr. a fost desemnat starul de cinema cu cea mai mare valoare de piata, pentru al doilea an consecutiv, intr-un top realizat de site-ul cu specific cinematografic Vulture. com.

Oprescu: Reteritorializarea maidanezilor, cea mai mare prostie facuta in urma discutiilor cu ONG-urile

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat duminica, la un post de televiziune, ca reteritorializarea cainilor vagabonzi a fost, probabil, cea mai mare prostie dintre actiunile facute dupa.

Oprescu: Nu stiu cati maidanezi sunt pe strazile Capitalei. Reteritorializarea, cea mai mare prostie

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a vorbit in emisiunea Dupa 20 de ani despre problema cainilor comunitari din Bucuresti, precizand ca nu stie numarul exact al acestora. Edilul a mai spus ca, probabil, reteritorializarea maidanezilor sterilizati a fost cea mai mare prostie si ca estimeaza ca in urmatoarele 18 luni problema maidanezilor va fi rezolvata.

Sorin Oprescu: Reteritorializarea cainilor a fost, probabil, cea mai mare prostie

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat duminica, in emisiunea Dupa 20 de ani de la Pro TV, ca reteritorializarea cainilor vagabonzi a fost, probabil, cea mai mare prostie dintre actiunile facute dupa discutiile cu ONG-urile, in vederea rezolvarii problemei maidanezilor.

Sorin Oprescu : reteritorializarea cainilor vagabonzi din Bucuresti - cea mai mare ...

Tot ce s-a intamplat in ultimii ani in Bucuresti cu asa-numita reteritorializare a cainilor fara stapan e vazut azi de primarul Capitalei drept cea mai mare prostie. Da, o prostie din cauza careia au suferit zeci de mii de oameni muscati de caini. Si mai ales Ionut Anghel, copilul de patru ani ucis de caini vagabonzi care fusesera, la randul lor, reteritorializati. asa se explica faptul ca unul din cainii din haita ucigasa apartinea unui ONG din Sectorul 6 al Capitalei. Cum altfel sa explici .

O familie in care canta gaina. Cea mai puternica femeie din Rusia s-a casatorit

Anna Glushko este cunoscuta in intreaga Rusie ca fiind cea mai puternica femeie din tara. A uimit publicul cand a reusit sa traga dupa ea doua tiruri, sa ridice busteni uriasi cu mainile goale si sa.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )