Libnet.ro
UNICEF

01:05

O familie in care canta gaina. Cea mai puternica femeie din Rusia s-a casatorit

Antena3 Antena3,
O familie in care canta gaina. Cea mai puternica femeie din Rusia s-a casatorit

Anna Glushko este cunoscuta in intreaga Rusie ca fiind cea mai puternica femeie din tara. A uimit publicul cand a reusit sa traga dupa ea doua tiruri, sa ridice busteni uriasi cu mainile goale si sa. continuă pe Antena3

Macovei: Cea mai buna garantie pentru statul de drept si independenta Justitiei este ...

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a scris, miercuri, pe blogul personal, ca cea mai buna garantie pentru statul de drept si pentru independenta justitiei este demisia lui Victor Ponta din functia de premier. Macovei a scris pe blog ca oficialii de la Casa Alba a facut public un comunicat, in care americanii au transmis doua mesaje lui Ponta si guvernului USL, si anume sa respectate statul de drept si independenta justitiei, fapt de care depinde parteneriatul dintre Romania si SUA. In .

FOTO VIDEO Sony lanseaza in Romania cea mai subtire tableta cu Windows 8 si un laptop hibrid care se da peste cap

Sony aduce in Romania cele mai noi produse cu Windows 8. E vorba de cea mai subtire tableta cu acest sistem de operare si un laptop hibrid gandit putin altfel fata de concurenta.

Incepe oferta Romgaz, cea mai mare din istoria Bursei. Toata lumea multumita de pret, dar informatiile despre companie, mai intarziate ca niciodata

Maine incepe cea mai mare oferta din istoria Bursei de Valori Bucuresti BVB), statul roman urmand sa scoata la vanzare 15% din actiunile Romgaz pentru care se asteapta sa incaseze intre 311 si 415 mil. euro pret 24 32 lei/actiune). Analistii,.

Sorin Oprescu : reteritorializarea cainilor vagabonzi din Bucuresti - cea mai mare ...

Tot ce s-a intamplat in ultimii ani in Bucuresti cu asa-numita reteritorializare a cainilor fara stapan e vazut azi de primarul Capitalei drept cea mai mare prostie. Da, o prostie din cauza careia au suferit zeci de mii de oameni muscati de caini. Si mai ales Ionut Anghel, copilul de patru ani ucis de caini vagabonzi care fusesera, la randul lor, reteritorializati. asa se explica faptul ca unul din cainii din haita ucigasa apartinea unui ONG din Sectorul 6 al Capitalei. Cum altfel sa explici .

VIDEO Robert Downey, starul de cinema cu cea mai mare valoare de piata

Actorul american Robert Downey Jr. a fost desemnat starul de cinema cu cea mai mare valoare de piata, pentru al doilea an consecutiv, intr-un top realizat de site-ul cu specific cinematografic Vulture. com.

Piata IPO-urilor in timpul ofertei Romgaz: in Noua Zeelanda are loc cea mai mare privatizare, in Malaezia se listeaza cel mai mare producator de prezervative din lume

Pe Bursa de la Bucuresti a luat startul marti cea mai mare oferta publica IPO) de actiuni din istorie, producatorul de gaze naturale Romgaz SNG) iesind in piata cu 15% din actiuni a caror valoare poate ajunge la 416 mil. euro. In Europa, si mai ales.

Gara din Targu Carbunesti, cea mai veche din Gorj

Gara orasului Targu Carbunesti este cea mai veche din judetul Gorj, fiind construita in anul 1888. Si gara din municipiul Targu Jiu, data din aceeasi perioada, dar cladirea a fost demolata pentru ca in locul acesteia sa se construiasca un alt sediu.

Astronomii au descoperit cea mai MARE stea din Univers. Va MURI in curand

Cea mai mare stea din Univers cunoscuta pana in prezent se pregateste sa moara, intrucat este pe cale sa explodeze, a anuntat o echipa internationala de astronomi. Folosind un telescop administrat.

Cea mai MARE stea din Univers se va stinge in curand. Ce au observat astronomii

Cea mai mare stea din Univers cunoscuta pana in prezent se pregateste sa moara, intrucat este pe cale sa explodeze, a anuntat o echipa internationala de astronomi. Folosind un telescop administrat.

Apple a lansat iPad Air, cea mai usoara tableta din lume

Apple a lansat marti noua versiune de tableta iPad Air, cu o carcasa mai subtire si o greutate de numai 1 pound 456 grame), aceasta fiind cea mai usoara tableta din lume. Procesorul noului iPad Air este de dou.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )