Libnet.ro
UNICEF

11:30

Atac armat in centrul orasului Miami: Cel putin doua persoane au murit, iar altele opt au fost ranite

B1 B1,
Atac armat in centrul orasului Miami: Cel putin doua persoane au murit, iar altele opt au fost ranite

Un atac armat a avut loc, marti dimineata, in centrul orasului american Miami, zece persoane fiind impuscate, relateaza ABCNews. Cel putin doua persoane au murit, un barbat direct la locul incidentului,. continuă pe B1

Irak: Atac aerian la Tikrit, soldat cu cel putin sapte morti

Cel putin sapte persoane, duminica, la Tikrit, in nordul Irakului, in urma unui atac aerian, informeaza france24. com. Televiziunea irakiana de stat a afirmat ca in atac, care a vizat un grup de insurgenti, au.

Cel putin 13 agresori au murit in vestul Chinei, dupa ce au lansat un atac la un sediu de politie

Cel putin treisprezece atacatori au fost ucisi, sambata, in cadrul unui atac lansat la o sectie de politie din provincia chineza Xinjiang, informeaza site-ul britanic BBC.

BCE ar putea mentine dobanzile scazute cel putin doi ani si jumatate

Banca Centrala Europeana BCE) va mentine, probabil, dobanzile la un nivel scazut cel putin pana la sfarsitul anului 2016, conform presedintelui institutiei, Mario Draghi, citat de publicatia olandeza De Telegraaf.

Mario Draghi: BCE ar putea mentine dobanzile la un nivel scazut cel putin doi ani si jumatate

Banca Centrala Europeana BCE) va mentine probabil dobanzile la un nivel scazut cel putin pana la sfarsitul anului 2016, a indicat presedintele BCE, Mario Draghi, intr-un interviu pentru publicatia olandeza De Telegraaf, preluata de Bloomberg si citat de Mediafax. Am prelungit accesul bancilor la lichiditate nelimitata pana la sfarsitul anului 2016. Este un semnal. Programul nostru pentru sustinerea creditarii catre companii va continua patru ani. Asta arata ca dobanzile vor ramane scazute o perioada prelungita. Dar ulterior, vor creste odata cu intarirea recuperarii economice, a raspuns Draghi la intrebarea cat timp vor ramane scazute dobanzile.

Cum s-a autodenuntat Basescu. Presedintele a recunoscut ca stia de cel putin un an ca fratele lui era santajat

Presedintele Traian Basescu incearca din rasputeri sa se tina departe de acuzatia de trafic de influenta adusa fratelui sau, insa prin actiunile sale sefului statului recunoaste practic ca stia de cel.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )