Libnet.ro
UNICEF

05:00

Atac armat intr-un centru comercial din Suedia. Atacatorul este in libertate

Antena3 Antena3,
Atac armat intr-un centru comercial din Suedia. Atacatorul este in libertate

Un barbat a fost impuscat intr-un centru comercial din Malmo, Suedia. Atacatorul este in libertate si nu a fost identificat. Potrivit politiei, victima a fost impuscata in. continuă pe Antena3

Un barbat a fost impuscat in picior intr-un centru comercial din Malmo, politia cauta atacatorul

Un barbat a fost impuscat in picior marti dupa-amiaza la Malmo, intr-un moll, anunta site-ul de stiri thelocal. se. Politia a inchis zona si cauta atacatorul.

Atac armat in Munchen: cel putin 10 morti, inclusiv autorul, care este un tanar german de origine iraniana

Un tanar german de origine iraniana, in varsta de 18 ani, este autorul atacului comis vineri seara intr-un centru comercial din Munchen, unde a deschis focul si a ucis cel putin noua persoane, dupa care s-a sinucis. De asemenea, alti 16 oameni au fost.

Atac armat intr-un club din SUA. Doi morti si cel putin 17 raniti

Doi oameni au murit si alti 17 au fost raniti intr-un club de noapte din Florida, Statele Unite. Totul s-a petrecut la o petrecere a adolescentilor. Stire in curs de.

Detalii halucinante din atacul de la Munchen: Tatal atacatorului l-a recunoscut intr-o inregistrare video si a alertat politia

Tatal lui Ali David Sonboly, tanarul germano-iranian de 18 ani care a ucis vineri seara noua persoane intr-un centru comercial din Munchen si apoi s-a sinucis, si-a recunoscut fiul intr-una.

Atac armat intr-un spital din Berlin

O persoana inarmata a deschis focul asupra unui doctor la o universitate clinica din Berlin, dupa care s-a impuscat, relateaza Bild. Potrivit sursei citate, in jurul orei 11:00, s-au auzit mai multe focuri de arma la aceasta clinica universitara din.

Cum si-au pus evreii amprenta pe istoria Galatiului. Orasul de la Dunare era cel mai respectat centru comercial din tara

Deoarece portul de la Dunare se afla la capatul drumului Siretului prin care se realiza comertul dintre Imperiul Otoman si Polonia, evreii au ales sa locuiasca la Galati din cele mai vechi timpuri, cei mai atrasi de acest oras fiind negustorii.

Stare de alerta in Suedia! Un barbat a fost ranit intr-un atac armat dintr-un mall (FOTO)

Politia suedeza este in alerta dupa ce un barbat a fost ranit in cadrul unui atac armat dintr-un mall din orasul Malmo, potrivit B1 TV. Potrivit presei locale, barbatul a fost transportat de.

Atac la Munchen. Creste bilantul victimelor

Bilantul persoanelor ranite a crescut la 35 dupa atacul armat de vineri seara de la un centru comercial din Munchen comis de un tanar obsedat de crimele in masa, a informat duminica politia germana,.

FOTO. Un barbat a fost iMPUSCAT in Suedia, intr-un cartier locuit de imigranti

Un atacator neidentificat a impuscat si ranit un barbat, marti, intr-un centru comercial din orasul suedez Malmo.

Un nou atac armat in Germania: Un doctor impuscat mortal intr-o clinica din Berlin

Un doctor a fost impuscat mortal intr-o clinica medicala din Berlin conform ziarului Bild, citeaza RT. com. Ziarul german anunta de asemenea ca atacatorul s-a sinucis dupa comiterea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2561 seconds )