Libnet.ro
UNICEF

01:06

ATAC ARMAT in SUA: Trei persoane au fost ucise si alte patru ranite la un centru comercial ...

România Liberă România Liberă,
ATAC ARMAT in SUA: Trei persoane au fost ucise si alte patru ranite la un centru comercial ...

Trei persoane au fost ucise si alte patru ranite intr-un atac armat, duminica, la un centru de infrumusetare din apropierea unui centru comercial situat la periferia orasului Milwaukee, in statul american Wisconsin nord), anunta politia locala. Presupusul autor a fost gasit mort in apropiere de locul dramei, informeaza Mediafax. Suspectul, un barbat in varsta de 45 de ani, Radcliffe Haughton, a fost gasit mort in apropiere de locul crimei, la Brookfield, in vecinatatea Milwaukee, a declarat . continuă pe România Liberă

Damasc. Cel putin zece persoane au fost ucise si alte 15 ranite intr-o explozie

Cel putin zece persoane au fost ucise si alte 15 ranite duminica de o explozie, in fata unui comisariat de politie din cartierul crestin al capitalei Damasc, a anuntat o organizatie nonguvernamentala ONG),.

Masacru la un coafor din SUA: Trei femei au fost ucise

Un masacru asemanator celui petrecut la coaforul din Dorobanti a avut loc in SUA. Trei femei au fost ucise la un coafor din orasul Orlando, Florida, dupa ce un barbat a deschis focul asupra clientilor. Dupa c.

Atac armat la un centru comercial din Milwaukee, SUA: Cel putin sapte persoane au fost ranite

Cel putin sapte persoane au fost ranite intr-un atac armat, duminica, la un centru comercial situat la periferia orasului Milwaukee, in statul american Wisconsin nord), anunta televiziuni americane. Potrivit.

Atac armat, soldat cu cel putin sase morti, in Guinea Bissau

Cel putin sase persoane au murit in timpul unui atac armat in Guinea Bissau. Atacatorul ar fi tras intr-o zona cu mai multe baraci, ucigand sase rebeli, anunta surse militare citate de BBC News. Raidul.

49 de persoane, dintre care 23 de copii, au fost ucise in timpul unor bombardamente din nordul Siriei

49 de persoane, dintre care 23 de copii, au fost ucise miercuri in cursul unor bombardamente efectuate de catre armata siriana in nordul tarii. Atacturile au avut loc in Maaret al-Numan, un oras important din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )