Libnet.ro
UNICEF

20:30

Atac dur la adresa Mariei Sarapova, dupa ce a fost depistata pozitiv: Cat de proasta sa fii? A distrus o afacere de milioane

Adevărul Adevărul,
Atac dur la adresa Mariei Sarapova, dupa ce a fost depistata pozitiv: Cat de proasta sa fii? A distrus o afacere de milioane

Maria Sarapova este protagonista celui mai rasunator scandal din istoria tenisului, dupa ce a fost depistata pozitiv, in urma unui control efectuat la Australian Open. continuă pe Adevărul

Ion Tiriac, atac violent la Maria Sharapova: As pune-o sa dea toti banii inapoi

Ion Tiriac, fostul mare jucator de tenis roman, a oferit o reactie extrem de dura la adresa Mariei Sarapova, dupa ce aceasta a fost prinsa dopata, scrie news. ro. Cred ca nu a fost o greseala, a.

inca un sponsor fuge de Maria Sarapova, dupa ce rusoaica a fost depistat pozitiv. Am decis sa nu innoim intelegerea!

Maria Sarapova a fost depistata pozitiv la un control anti-doping efectuat la Australian Open, iar acest lucru a starnit o adevarata furtuna in cariera ei.

UPDATE: Maria Sarapova, SUSPENDATA provizoriu, dupa ce a fost depistata pozitiva la un control antidoping. Trei sponsori si-au suspendat contractele cu jucatoarea

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova ar putea fi suspendata pentru patru ani, din cauza unui test antidoping pozitiv. incepand cu 12 martie, Sarapova va fi suspendata provizoriu, pana cand cazul sau va fi judecat.

UPDATE: Maria Sarapova, suspendata provizoriu, dupa ce a fost depistata pozitiva la un control antidoping

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova ar putea fi suspendata pentru patru ani, din cauza unui test antidoping pozitiv. incepand cu 12 martie, Sarapova va fi suspendata provizoriu, pana cand cazul sau va fi judecat.

Conturile Mariei Sarapova incep deja sa se subtieze. Unul dintre principalii sponsori i-a suspendat contractul

Maria Sarapova a fost suspendata cu titlu provizoriu incepand cu 12 martie, a indicat Federatia Internationala de Tenis, dupa ce rusoaica de 29 de ani a picat un test antidoping.

Prima reactie a Simonei Halep in cazul suspendarii Mariei Sarapova. Romanca a explicat ce face ea cu medicamentele

Suspendarea din tenis a Mariei Sarapova pentru folosirea unor substante interzise a fost comentata si de Simona Halep.

Serena Williams, despre cazul Sarapova: Am fost socata

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, liderul clasamentului mondial, a declarat, marti, la New York, ca a fost socata cand a auzit vestea ca rusoaica Maria Sarapova a fost depistata pozitiv, informeaza Reuters.

VIDEO UPDATE Maria Sharapova a fost depistata pozitiv la un test antidoping dupa Australian Open/ Sharapova: Am luat un medicament impotriva diabetului. Nu vreau sa-mi inchei cariera asa

Jucatoarea rusa de tenis, Maria Sharapova, a anuntat luni, in Los Angeles, ca fost depistata pozitiv la testul antidoping efectuat dupa Australian Open, in luna ianuarie, anunta AFP si Reuters. Am facut o mare greseala, a spus ea, adaugand ca nu s-a dopat ci a luat un medicament pentru a lupta impotriva diabetului zaharat, medicament care contine Meldonium si pe care-l ia din 2006, dar care a fost introdus pe lista substantelor interzise abia la sfarsitul lunii decembrie anul trecut. Tenismena va fi suspendata pana la rezolvarea cazului sau. Sharapova: Mi-am dezamagit suporterii si am dezamagit sportul, stiu ca m-am expus unor consecinte, dar nu vreau sa se incheie cariera mea in acest fel. vezi in text ce este Meldonium, cand si de ce a fost interzis si ce efecte are.

CTP stie ce suspendare va primi Maria Sarapova si explica care pot fi implicatiile deciziei asupra Simonei Halep

Suspendarea Mariei Sarapova, dupa ce a fost depistata pozitiv la un control antidoping, a fost comentata si de Cristian Tudor Popescu, care a oferit un verdict in privinta pedepsei pe care o va primi rusoaica.

Ce lovitura! Maria Sarapova a fost depistata pozitiv la un control antidoping! Am facut o greseala uriasa

Tenismena din Rusia risca o suspendare drastica dupa ce a fost depistata pozitiv in urma unui test antidoping pe care l-a picat la Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )