Libnet.ro
UNICEF

09:00

Atac terorist in Ierusalim soldat cu doi morti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Atac terorist in Ierusalim soldat cu doi morti

ACTUALIZARE 14:16 Doua dintre persoanele ranite de un atacator palestinian au decedat la spitalul Hadassah unde fusesera aduse in stare critica, a anuntat purtatorul de cuvant al institutiei, transmit AFP si agentia Reuters, citate de Agerpres. ------ Cel putin trei persoane au fost ranite azi dimineata, atunci cand o persoana de origine araba a deschis focul in apropiere de o statie de tramvai din Ierusalim, a anuntat Politia israeliana, evocand cun atac terorist, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Statul Islamic loveste din nou. Atac terorist in Kenya

Militantii gruparii al-Shabab, afiliata Statului Isamic, au ucis cel putin sase persoane intr-un atac care a vizat in special turistii straini, transmiteBBC News. Atentatul a avut loc.

Cel putin sase raniti intr-un atac terorist in orasul Ierusalim

Cel putin sase persoane au fost ranite dupa ce un individ a deschis focul, duminica, in fata unei sectii de politie situate in apropierea unei gari din orasul Ierusalim, agresorul, catalogat drept terorist, fiind impuscat mortal de autoritati, informeaza site-ul YnetNews. com.

Atac armat in Ierusalim: doua persoane au murit, alte cinci sunt ranite

Cele doua persoane care erau in stare critica in urma atentatului comis duminica in orasul Ierusalim au decedat, anunta surse medicale citate de site-ul cotidianului Haaretz, informeaza Mediafax. Conform surselor citate, o femeie in varsta de 60 de ani si un agent de politie de 30 de ani, care erau in stare critica dupa atentat, au decedat la spital.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )