Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cel putin sase raniti intr-un atac terorist in orasul Ierusalim

România Liberă România Liberă,
Cel putin sase raniti intr-un atac terorist in orasul Ierusalim

Cel putin sase persoane au fost ranite dupa ce un individ a deschis focul, duminica, in fata unei sectii de politie situate in apropierea unei gari din orasul Ierusalim, agresorul, catalogat drept terorist, fiind impuscat mortal de autoritati, informeaza site-ul YnetNews. com. continuă pe România Liberă

Statul Islamic loveste din nou. Atac terorist in Kenya

Militantii gruparii al-Shabab, afiliata Statului Isamic, au ucis cel putin sase persoane intr-un atac care a vizat in special turistii straini, transmiteBBC News. Atentatul a avut loc.

Cel putin cinci morti intr-un atentat comis de Statul Islamic la Bagdad

Cel putin cinci persoane au fost ucise si 21 ranite astazi intr-un atentat cu bomba revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic SI) intr-un cartier siit din Bagdad, au precizat responsabili irakieni, potrivit AFP, citata de Agerpres.

VIDEO SUA: Un tren local a deraiat in Long Island. Cel putin 29 de raniti; traficul, suspendat

Un tren de pasageri a deraiat sambata seara in Long Island, New York, in apropiere de gara New Hyde Park, accidentul soldandu-se cu ranirea a 29 de persoane, informeaz Reuters. Traficul feroviar pe una din liniile cheie de tranzit local a fost suspendat in ambele sensuri.

Atac terorist in Ierusalim soldat cu doi morti

ACTUALIZARE 14:16 Doua dintre persoanele ranite de un atacator palestinian au decedat la spitalul Hadassah unde fusesera aduse in stare critica, a anuntat purtatorul de cuvant al institutiei, transmit AFP si agentia Reuters, citate de Agerpres. ------ Cel putin trei persoane au fost ranite azi dimineata, atunci cand o persoana de origine araba a deschis focul in apropiere de o statie de tramvai din Ierusalim, a anuntat Politia israeliana, evocand cun atac terorist, relateaza AFP.

Cel putin 155 de persoane au fost ucise intr-un raid al coalitiei conduse de sauditi in Yemen, vizand o casa funerara

Cel putin 155 de persoane au fost ucise intr-un raid al coalitiei conduse de sauditi in Yemen, care au lovit, printre altele, o casa funerara de la Sanaa, au anuntat oficiali din Ministerul Sanatatii, citati de CNN.

Atentat cu bomba la Bagdad. Cel putin cinci persoane au fost ucise si 21 ranite

Cel putin cinci persoane au fost ucise si 21 ranite duminica intr-un atentat cu bomba revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic SI) intr-un cartier siit din Bagdad, au precizat responsabili.

Cel putin 13 oameni au murit de holera in Haiti, dupa uraganul Matthew

Cel putin 13 oameni au murit de holera in sud-vestul Haiti dupa uraganul Matthew, au anuntat sambata oficiali guvernamentali, exprimandu-si ingrijorarea ca va izbucni o epidemie, relateaza Reuters.

Atentat terorist intr-un tren de calatori: 6 persoane au murit si alte zeci au fost ranite

Cel putin sase persoane au murit, iar alte zeci au fost ranite, dupa ce doua bombe au explodat intr-un tren de pasageri din provincia pakistaneza Balucistan, potrivit mediafax. ro. Exploziile au.

Extremismul islamist prinde la tineri educati. Studiu socant: Majoritatea luptatorilor straini din ISIS au terminat cel putin liceul, iar peste un sfert dintre ei au chiar studii superioare

Strainii care aspira sa devina luptatori ISIS sunt, cel mai probabil, mult mai bine educati decat localnicii, sustine un nou studiu realizat de Banca Mondiala, pe baza unor documente interne ale grupului terorist, care au fost descoperite de curand, scrie The Independent.

Doua bombe au explodat la bordul unui tren de pasageri din Pakistan. Sase persoane au murit, 19 au fost ranite

Cel putin sase persoane au murit si alte 19 au fost ranite, dupa ce doua bombe au explodat la bordul unui tren de pasageri, in provincia pakistaneza Balucistan.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )