Libnet.ro
UNICEF

23:30

Atacul din Munchen: Politia nu a gasit probe cu privire la o legatura cu Statul islamic in casa atacatorului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Atacul din Munchen: Politia nu a gasit probe cu privire la o legatura cu Statul islamic in casa atacatorului

Seful politiei din Munchen Hubertus Andrae a anuntat ca nu au fost gasite probe cu privire la o legatura cu Statul Islamic in casa si in camera presupusului autor al atacului de la Munchen, relateaza The Associated Press. continuă pe Wall-Street Ro

Merkel: Vom afla ce s-a intamplat in atacul din Munchen. Nu ne vom odihni pana nu vom sti cum au actionat atacatorii din Wurzburg (VIDEO)

'Vom afla circumstantele in care s-a produs atacul de la Munchen si in ce conditii acest atacator a ajuns sa aiba o atitudine radicala', a transmis cancelarul german Angela Merkel.

VIDEO. Atacul de la Munchen: Politia explica ce s-a intamplat noaptea trecuta

Politia din Munchen a facut o prima prezentare a atacului de vineri noaptea, de la Munchen, intr-o conferinta de presa sustinuta in jurul orei 04.

Atac armat in Munchen. Politia: Sunt mai multi atacatori

Atacul armat de vineri de la centrul comercial de langa Stadionul Olimpic din Munchen, soldat cu pana la 15 morti potrivit media, ar fi comis de mai mult de o persoana, informeaza politia, care.

S-a aflat CETATENIA a sase persoane ucise in atacul armat din Munchen. Ce VICTIME si-a ales atacatorul

Printre victimele atacului la un centru comercial din Munchen au fost identificati pana acum trei cetateni turci, doi adolescenti si o femeie, si trei cetateni de origine kosovara. in Germania.

Politia din Munchen, mesaj pe Twitter: Aveti grija de voi si evitati locurile publice

Politia afirma ca nu stie unde sunt atacatorii. Aveti grija de voi si evitati locurile publice, indeamna Politia din Munchen in acest mesaj postat pe Twitter. Soferii de taxi au fost indemnati sa nu ia pasageri din zona.

VIDEO+FOTO. LIVE TEXT. Focuri de arma intr-un mall din Munchen. Primul bilant: Trei morti. Politia nu stie UNDE sunt atacatorii

Impuscaturile au avut loc in aceasta dupa-amiaza, in mall-ul Olympia, din Munchen. imprejurarile sunt neclare, dar oamenii legii vorbesc despre un singur atacator, nu se stie inca daca este barbat sau femeie. Zona este inchisa, iar un elicopter survoleaza spatiul, scrie Suddeustche Zeitung, .

Atentatul din Munchen: Presa germana anunta ca unul dintre atacatori s-a sinucis (VIDEO)

Mai multi martori ai atentatului terorist din Munchen au declarat ca cel putin 3 atacatori au deschis focul asupra multimii, potrivit bbc. com. Potrivit presei germane, politia nu a reusit sa prinda.

Radu Banciu, despre atacurile din Munchen: Cand vorbim de Stadionul Olimpic din Munchen ne amintim de Olimpiada de Munchen, indoliata atunci cu un atac poate de alt tip decat cel de astazi

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre atacurile armate din Munchen. Cand vorbim de Stadionul Olimpic din Munchen ne amintim de Olimpiada de Munchen,.

MAE, apel catre romanii din Munchen: Sa nu paraseasca locatiile in care se afla si sa evite orice deplasari

In urma atacului din Munchen soldat deja cu mai multe victim Detalii AICI), Ministerul roman al Afacerilor Externe a facut vineri noapte un nou apel catre romanii din Munchen, potrivit unui.

Procurorul din Munchen: Autorul atacului suferea de o forma de depresie

Autorul atacului din Munchen soldat cu noua morti avea o forma severa de depresie, a declarat procurorul orasului, Thomas Steinkraus-Koch, citat de AFP. Este vorba aici de o boala, de o forma de.

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )