Libnet.ro
UNICEF

00:07

Atacul de la scoala din Pakistan s-a incheiat, agresorii fiind ucisi: 130 de persoane, majoritatea copii, au murit

B1 B1,
Atacul de la scoala din Pakistan s-a incheiat, agresorii fiind ucisi: 130 de persoane, majoritatea copii, au murit

Atacul comis de un comando taliban la o scoala pentru copiii militarilor pakistanezi din Peshawar s-a incheiat, toti agresorii fiind ucisi, au anuntat reprezentanti ai politiei locale, citati de AFP. Potrivit. continuă pe B1

Atacul asupra scolii din Pakistan s-a incheiat. 130 de persoane, majoritatea elevi, au fost ucisi in actiunea revendicata de talibani

Mai multi barbati inarmati au luat ostatici, marti, sute de studenti si profesori intr-o scoala militara din orasul Peshawar din Pakistan, informeaza AFP. 40 - Talibanii care au atac.

VIDEO UPDATE Barbati inarmati au luat ostatici sute de studenti si profesori intr-o scoala din Pakistan. Cel putin 12 morti si 40 de raniti

Talibani inarmati au luat ostatici marti sute de studenti si profesori intr-o scoala din orasul Peshawar, situat in nord-vestul Pakistanului, spun oficiali militari citati de Reuters. Oficiali militari au declarat ca cel putin sase barbati inarmati au intrat in Scoala Publica Militara. Se crede ca in interiorul cladirii sunt 500 de studenti si profesori. UPDATE: Cel putin 12 persoane au murit si 40 au fost ranite, transmite Reuters citand surse spitalicesti.

VIDEO84 de copii morti dupa ce talibaniiau luat ostatici sute de elevi si profesori intr-o scoala din Pakistan

Talibani inarmati au luat ostatici marti sute de studenti si profesori intr-o scoala din orasul Peshawar, situat in nord-vestul Pakistanului, spun oficiali militari citati de Reuters. Oficiali militari au declarat ca cel putin sase barbati inarmati au intrat in Scoala Publica Militara. Se crede ca in interiorul cladirii sunt 500 de studenti si profesori. UPDATE: Au murit cel putin 100 de persoane, dintre care 84 de copii, transmite Reuters. Articol in curs de actualizare.

Luare de ostatici intr-o scoala din Pakistan: 104 oameni au fost ucisi, dintre care 84 de copii

Luare de ostatici intr-o scoala din Pakistan. Un grup taliban a atacat marti dimineata o scoala pentru copii de militari de la Peshawar, cel mai important oras din nord-vestul Pakistanului, omorand 104 de.

VIDEO Cel mai sangeros atentat terorist din Pakistan: Sase talibani au atacat o scoala militara si au ucis 141 de persoane, dintre care 132 elevi

Talibanii pakistanezi au comis marti cel mai sangeros atac terorist din istoria tarii, asupra unei scoli unde invata copii ai militarilor, ucigand 141 de persoane, dintre care 132 elevi, pentru a se razbuna in fata ofensivei recente a armatei in bastioanele lor, scrie AFP.

Bilantul oficial al atacului din Pakistan: 141 de persoane au murit, dintre care 132 copii, si 124 au fost ranite

Cel putin 141 de persoane, intre care 132 copii, au fost ucise, marti, in atacul comis de militanti talibani la o scoala din Peshawar, au anuntat autoritatile locale, citate de AFP. Potrivit autoritatilor,.

Barbati inarmati au luat ostatici sute de studenti si profesori intr-o scoala militara din Pakistan

Mai multi barbati inarmati au luat ostatici marti sute de studenti si profesori intr-o scoala militara din orasul Peshawar din Pakistan, sustin oficiali militari, potrivit Reuters si AFP. Un.

Cel putin 18 MORTI in atacul comis de talibani la scoala militara din Pakistan

UPDATE- Cel putin 18 persoane au fost ucise si 40 au fost ranite in atacul comis de talibani intr-o scoala militara din orasul Peshawar din nord-vestul Pakistanului, au informat surse spitalicesti, relateaza.

Cel putin 130 de MORTI in atacul comis de talibani la scoala militara din Pakistan

UPDATE- Cel putin 130 de persoane, majoritatea copii, au fost ucise marti in atacul lansat de un comando taliban asupra unei scoli pentru copiii militarilor de la Peshawar, cel mai important oras din nord-vestul.

Macel taliban la o scoala din Pakistan. Cel putin 141 de morti, intre care 132 de copii, multi impuscati in cap

Cel putin 141 de persoane au fost ucise, intre care 132 de copii, la Peshawar, in urma unei luari de ostatici a militantilor talibani intr-o scoala administrata de armata pakistaneza.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )