Libnet.ro
UNICEF

05:30

Atena: Doua persoane ranite intr-un tribunal, dupa ce o femeie a tras cu arma asupra lor.

România Liberă România Liberă,
Atena: Doua persoane ranite intr-un tribunal, dupa ce o femeie a tras cu arma asupra lor.

Doua persoane au fost ranite luni dimineata dupa ce o femeie a deschis focul, in cladirea unui tribunal din Atena, au anuntat surse judiciare si din cadrul politiei, relateaza AFP, citata de Mediafax. O femeie a tras asupra a doua persoane care asteptau sa fie interogate de catre un judecator de instructie intr-o cladire apartinand unui tribunal din Atena, a anuntat Panayiota Fakou, sefa Parchetului din Atena. Potrivit unei surse judiciare, una dintre persoane a fost grav ranita, iar viata . continuă pe România Liberă

Doua persoane au fost ranite in urma izbucnirii unui incendiu pe un aeroport din Turcia

Doua persoane au fost ranite si numeroase altele au inhalat fum dupa izbucnirea unui incendiu, duminica, pe un aeroport din sudul Turciei, la bordul unui avion care urma sa decoleze spre Norvegia, informeaza.

Alte doua persoane urmarite penal in dosarul fraudelor la referendum

Alte doua persoane au fost puse sub urmarire penala in dosarul fraudelor la referendum,in care au fost puse sub acuzare 67 de persoane, printre care secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, presedinti si membri.

Dosarul retetelor false: Alte doua persoane au fost arestate preventiv, in timp ce o alta a primit interdictie de a parasi localitatea

Tribunalul Bucuresti a decis, sambata, arestarea preventiva pentru 29 de zile a altor doua persoane implicate in dosarul eliberarii de retete false, relateaza Mediafax. O a treia persoana a primit interdictie de a parasi localitatea.

Alte doua persoane au fost arestate preventiv, sambata, in dosarul retetelor false

Tribunalul Bucuresti a decis, sambata, arestarea pentru 29 de zile a altor doua persoane din dosarul eliberarii retetelor false, iar o a treia persoana are interdicttie de a parasi localitatea, anunta.

Incident dramatic intr-un tribunal din Atena. Ce a facut aceasta femeie i-a socat pe politisti

O femeie a deschis focul intr-un tirbunal din Atena in aceasta dimineata. O persoana a fost ucisa si o alta a fost grav ranita de gloante, informeaza AFP. Autoarea atacului a fost imediat arestata. Politia.

Peste 100 de persoane, ranite in timpul confruntarilor dintre partizanii si oponentii presedintelui egiptean Morsi

Peste 100 de persoane au fost ranite ieri in Cairo in timpul confruntarilor dintre partizanii si oponentii presedintelui egiptean Mohammed Morsi, relateaza Reuters.

Egipt: Peste 100 de persoane ranite in urma confruntarilor intre liberali si islamisti

Peste 100 de persoane au fost ranite vineri in Cairo in confruntarilor dintre partizanii si oponentii presedintelui egiptean Mohammed Morsi, relateaza Reuters. Incidentele de vineri reprezinta primele violente stradale de la alegerile prezidentiale din iunie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )