Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doua persoane au fost ranite in urma izbucnirii unui incendiu pe un aeroport din Turcia

Antena3 Antena3,
Doua persoane au fost ranite in urma izbucnirii unui incendiu pe un aeroport din Turcia

Doua persoane au fost ranite si numeroase altele au inhalat fum dupa izbucnirea unui incendiu, duminica, pe un aeroport din sudul Turciei, la bordul unui avion care urma sa decoleze spre Norvegia, informeaza. continuă pe Antena3

Dosarul retetelor false: Alte doua persoane au fost arestate preventiv, in timp ce o alta a primit interdictie de a parasi localitatea

Tribunalul Bucuresti a decis, sambata, arestarea preventiva pentru 29 de zile a altor doua persoane implicate in dosarul eliberarii de retete false, relateaza Mediafax. O a treia persoana a primit interdictie de a parasi localitatea.

Patru persoane au fost ranite in urma unui accident rutier pe A1

Patru persoane au fost ranite, sambata, in urma unui accident petrecut la iesirea de pe Autostrada Bucuresti - Pitesti, spre Bascov, in care au fost implicate trei autovehicule, ranitii fiind transportati la.

Alte doua persoane au fost arestate preventiv, sambata, in dosarul retetelor false

Tribunalul Bucuresti a decis, sambata, arestarea pentru 29 de zile a altor doua persoane din dosarul eliberarii retetelor false, iar o a treia persoana are interdicttie de a parasi localitatea, anunta.

Alte doua persoane urmarite penal in dosarul fraudelor la referendum

Alte doua persoane au fost puse sub urmarire penala in dosarul fraudelor la referendum,in care au fost puse sub acuzare 67 de persoane, printre care secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, presedinti si membri.

Alerta in Turcia: Un incendiu a izbucnit la bordul unui avion de pasageri

Doua persoane au fost ranite si mai multi pasageri au inhalat fum dupa izbucnirea unui incendiu, duminica, la bordul unui avion care urma sa decoleze spre Norvegia, de pe un aeroport din sudul tarii. Boeing-ul .

Egipt: Peste 100 de persoane ranite in urma confruntarilor intre liberali si islamisti

Peste 100 de persoane au fost ranite vineri in Cairo in confruntarilor dintre partizanii si oponentii presedintelui egiptean Mohammed Morsi, relateaza Reuters. Incidentele de vineri reprezinta primele violente stradale de la alegerile prezidentiale din iunie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )