Libnet.ro
UNICEF

19:00

Atentat cu masina-capcana la 80 de kilometri de Bagdad, soldat cu cel putin 14 morti

România Liberă România Liberă,
Atentat cu masina-capcana la 80 de kilometri de Bagdad, soldat cu cel putin 14 morti

Un atentat cu masina-capcana a provocat luni dimineata moartea a cel putin 14 persoane si ranirea a peste 30 la intrarea in Khaklis, oras situat la 80 de kilometri nord-est de Bagdad, au anuntat surse spitalicesti si din politie, transmite Reuters, preluata de Agerpres. continuă pe România Liberă

Atentat cu masina-capcana la 80 de kilometri de Bagdad, soldat cu cel putin 14 morti

Un atentat cu masina-capcana a provocat astazi dimineata moartea a cel putin 14 persoane si ranirea a peste 30 la intrarea in Khaklis, oras situat la 80 de kilometri nord-est de Bagdad, au anuntat surse spitalicesti si din politie, informeaza Reuters.

Un nou atentat terorist. Cel putin 14 persoane au murit

Un atentat cu masina-capcana a provocat luni dimineata moartea a cel putin 14 persoane si ranirea a peste 30 la intrarea in Khaklis, oras situat la 80 de kilometri nord-est de Bagdad, au anuntat surse.

Atentat sinucigas la Bagdad soldat cu cel putin 12 morti

Cel putin 12 persoane au murit duminica intr-un atentat sinucigas comis intr-un cartier siit din Bagdad, au anuntat serviciile de securitate si cele medicale, relateaza AFP. Atentatul, comis.

Atac cu masina-capcana in Irak: Cel putin 14 oameni au murit, iar 30 au fost raniti

Cel putin 14 oameni au murit, iar alti 30 au fost raniti, luni dimineata, in urma unui atac cu masina-capcana. Atacul s-a produs la intrarea intr-un oras situat la nord-est de capitala irakiana.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )